Reklama

Reklama

Terkel má problém

Trailer 2

Obsahy(1)

Pozor – tento film není pro děti!!! Bláznivá komedie o tajné lásce, ”psychovrahovi”, železných tyčích, kanapi a přátelství na zkoušku. Terkel je žákem základní školy. Trochu slaboch, ale jinak ok. Terkel nemá snadný život. Jeho psychopatický strýc Stewart právě napadl dva ostré hochy z Terkelovy třídy, Nigela a Saki. A co uděláte, abyste odvedli jejich pozornost z myšlenek na pomstu? Začnete si dobírat ošklivé děvče z vaší třídy, Tlustou Doris.... Ale kdo by si pomyslel, že ona vyskočí z okna? Že začnete dostávat smrtelné výhrůžky, že nový učitel a milovník zvířat, Justin, nemá tak úplně čisté svědomí, jak by se čekalo, a že vlastně nic není, jak se zdá? Alespoň ne pro Terkela... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (352)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Nic moc, odpudivá animace postaviček(animace lokací je fajn) s laciným a nevtipným pokusem o napodobení South Parku. Ani jednou jsem se nepousmál, ale naštěstí velký průšvih lehce zachraňuje poslední půl hodina, která je aspoň koukatelná. A vypravěč mě hodně lezl na nervy. Mé hodnocení 1,5 hvězdičky… ()

Adman 

všechny recenze uživatele

Hnus. Tenhle film si asi myslí, že tím jak je jiný a odvážný že bude dobrý. Bohužel jeho tvůrce musím zklamat, ale není tomu tak. Nedá mi to a musím absolutně zkritizovat grafiku a animaci. Tohle bych zvládnul snad i já! Hrozně nepřirozené pohyby, modely primitivní, pohyby kamery hrozné. No prostě se na to nedalo dívat. Kvůli tomu dávám jen 40%. Příště bych prosil neco snesitelnějšího. Když vidím jak skrz sebe prostupují objekty jakoby nic, jenom tak. Měli to rovnou udělat 2D a bylo by. No dost hanění, stačí že za vše mluví hodnocení. Tady mi forma obrazu úplně zkazila zážitek z příběhu - a to by se stávat nemělo. ()

Reklama

Redi 

všechny recenze uživatele

Paráda... pobavil jsem se. Poslední animák co se mi líbil byl Spláchnutej, potom ještě Madagascar (hlavně kvůli dabingu Chrise Rocka-zebra)... Tohle je ovšem uplně něco jiného. Humor ala South Park, takže bych na to nenechal se dívat děti. ''Zápletka'' mazec... takže mě konec dostal. Není to ale nic na přemýšlení, takže mozek klidně vypnout a sledovat, potom se pobavíte. Doporuřuji se na to podívat vyjímečně s českým dabingem, který se podle mého opravdu povedl. No, a ty hudební vystoupení, u těch jsem šel do kolen. :) Nedoporučoval bych to lidem, kteří nemají pochopení pro nadmíru vulgarismu, protože to neumí brát s nadsázkou a jsou to zaprdění suchaři. :) ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale příšerná animace. Po Kozím příběhu jsem myslel, že neuvidím blběji nakreslené hrdiny, ale uteklo pár hodin a laťka byla překonána. Co se příběhu týče, opět nemá cenu cokoli psát. Je jednoduchý, sprostý, nevhodný pro mladší patnácti let. První polovina filmu se strašně táhla do doby, než jedna z postav spáchá sebevraždu. Pak příběh nabere trochu tempa i něco málo z originality, ale ani to nestačí na výsledné průměrné hodnocení. Za začátek a první půlku bych dal jednu hvězdu. Za druhou polovinu hvězdy dvě. A samotný závěr balancuje na samotném pomezí tří až čtyř hvězdiček. Takže pokud chcete vidět nějaký kvalitní animák pro dospělé, raději sáhněte po South Park: Peklo na zemi, protože Terkel má problém ten, že je i přes svou délku 77 minut pořád zdlouhavý. 55% ()

packa 

všechny recenze uživatele

Marek Eben nemá chybu! Jsem v šoku, že tu práci vzal (vzhledem k obsahu snímku), ale odvedl ji dobře. Jinak je film spíš průměrnej, scénárista se pokusil vytvořit něco na způsob South Parku, nicméně se spíše rozpačitým výsledkem. Animace je sice hrozná, vzhledem k zaměření snímku však nikterak neruší (a neměli bychom dánské tvůrce kritizovat, kdo ví, co přinese ryze český Kozí příběh) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (15)

  • Refrén ústřední milostné písničky v překladu říká: "Prosím tě, už táhni, jsi šeredná a tvoje máma je na nic." (HappySmile)
  • V originálním znění herec Anders Matthesen nenamluvil jenom hlavní postavu Terkela, ale také dalších 11 osob. (HappySmile)

Reklama

Reklama