Reklama

Reklama

VOD (1)

Zkušený newyorský policista Cristofuoro (Russell Crowe – Gladiátor, L.A.:Přísně tajné) chce dokázat, že čerstvě propuštěný mladík Erik (Jon Foster – Terminátor 3:Vzpoura strojů) je vrah. Že zabil své rodiče schválně, a ne pod vlivem prášků, jak tvrdil soudu. Aby svou teorii poručík potvrdil, začne Erika sledovat. Situaci ještě zkomplikuje krásná Lori, kterou vzrušuje blízkost trestaného násilníka. Je Erik jen nevinnou obětí policistovy fantazie nebo nebezpečným masovým vrahem, který dříve nebo později zaútočí? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Ivi06

Ivi06 (hodnocení, recenze)

Tenhle film mě příjemně překvapil...hlavně herecké výkony Jona Fostera a Arijy Bareikis. Russell Crowe mi tam přišel navíc a naprosto zbytečný, i když taky tam zahraje svou roli, nechal mě naprosto chladnou, troufám si tvrdit že byl naprosto nevýrazný. Tento příběh mě dojal...není úplně předvídatelný. Chtěla jsem dát 4 hvězdičky, ale kvůli Russellovi dávám 3.

Mikecat

Mikecat (hodnocení, recenze)

Začiatok úplne nudný, potom sa to nejak "rozbehlo". Prestrihy z minulosti, dobrý hudobný "podmaz", napätie, tajomno....a.... totálne "spackaný" koniec, kde sa nič neodhalí, ani nevysvetlí....Psycho a zabitých 101minút času svojho života, lebo režisér nám tu nič neukázal ani nám nič nedal do života...škoda toho konca,mohol to byť skvelý film

MaRtiny12

MaRtiny12 (hodnocení, recenze)

Je to ten film ktory ma jednou cec ktory film este nikdy nemal a preto som dal 3 hvezdicky

 (hodnocení, recenze)

je uz to na tocene nebo ne ,kdy pujde tenhle film do kin

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

Sa čudujem že taký herec ako Crowe či Dern sa vložia do rúk tak slabého režiséra

Reklama

Reklama