Reklama

Reklama

Pastýř

  • Česko Strážce hranice (více)
Trailer

VOD (1)

Jednotka amerických zvláštních sil se rozhodla vydat se na dráhu zločinu a chystá se do Spojených států propašovat heroin v hodnotě 35 milionů dolarů. Do cesty se jí ale staví agent pohraniční stráže Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme), který dříve pracoval na newyorském oddělení vražd. Přestože po něm jdou sebevražední atentátníci, krutí sadisté i zrádní úředníci na obou stranách hranice, Jack s nimi nemá žádné slitování. Osamocen se pouští do nebezpečného boje s mocným kartelem. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tak nejako /v kutiku duse/ este stale dufam, ze JCVD pride s niecim ako Bloodsport a kde nic, tu furt nic. A Pastyr moze zas o vysinach Bloodsportu len snivat. Scenaristicky je to strasny vyplach, ma to nejake emocie a akesi napatie tu je, ale akcne sceny nic moc, slabota a amaterizmus suverenne prevladaju. Hoci nejaky aky-taky prehlad v reziseroch mam, Isaac Florentine mi nehovori absolutne vobec nic. 30 % ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Tupej film prokládanej vtipnejma hláškama a mega drsnejma pohledama ala Walker Texas Masér. Nezranitelný kulky s rychlostí menší než úhybný manévr potencionálního cíle. No a zápletka typu: čau jsem tajemný týpek co všechny zmlátí, dostává korunu když hlavní hrdina ve stavu "silně na odpis" a z levé kapsy koukající žádost o invalidní důchod nakope prdel zlýmu klukovi v té nejlepší formě. Dále klasické zápletky typu: teď tě tu bude 20 týpků mučit, ale zabít tě necháme ty 2 nejvetší paka co tu máme a ty jim pak utečeš ! Film se klidně mohl jmenovat " Čekání na bitku Jean vs. Scott. A za co ty hvězdy ? za celkem koukatelnej celek a hlavně perfektní bojový scény kterejch mohlo být mnohem víc. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Scéna, která na mě silně zapůsobila. Van Damme jede v autě, kousne do mrkve a pak dá kousknout králíčkovy, kterýho veze vedle sebe v kleci na sedačce, pak si zase kousne on, pak zase králíček až společně mrkev spapají. To bylo hrozně dojímavý, ten vztah mezi Van Dammem a jeho králíčkem, hrozně jsem jim tu lásku přál. Doufám, že až společně budou mít malý králíčky, budou to všichni karatisti a budou umět roznožku. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Uff....V tomto filme by ste akčnosť síce našli, ale napätie to by ste hľadali márne. To absentuje. Scény aj niektoré dialógy sú okukané, bez štipky fantázie. Film samotný nedokáže diváka strhnúť, nedajbože pripútať k sedadlám. K tomu má na míle ďaleko. Plusom sú iba niektoré spomalené momenty a scéna kde Jean Claude efektívne zneškodní zopár buranov v krčme. Plusom sa dá nazvať aj tajomstvo okolo králika Jacka. Celkovo však tento film neponúka nič nové a bohužiaľ ani nič čo by stálo zato. ()

ssfan 

všechny recenze uživatele

Pro mě je Pastýř velkým zklamáním. Film se má odehrávat v Novém Mexiku, ale natáčen byl v Bulharsku a bohužel jsem to mohl poznat v mnoha scénách. Příběh by na akční film nemusel být špatný, ale scénář je strašně hloupočký. Souboje mohly mít díky JCVD a Scottu Adkinsovi velký potenciál, ale nakonec jsem se dočkal jen přehnaných kopanců a mlácení do ksichtu. Přestřelky jsou bohužel také dost špatné. O v režii se nechci ani bavit. Jsem fanda JCVD, ale tohle fakt stojí za starou bačkoru, To i ten Teror ve vlaku a Inferno byly lepší. Jean Claude je zase v bahně B-produkce, bohužel jen 40% Například Seagalova Smrtící zbraň ze stejného roku měla rozpočet jen 10 milionů, má tady jen 53%, ale je mnohem lepší. Fakt nechápu, jak všichni nadávají Seagalovi, když jeho filmy jsou mnohem lepší než Pastýř... Copak vám stačí jen bezduchá a nerealistická akce? ()

Galerie (11)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně, kdy bandita běží po schodech, vyskočí dříve, než jej Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme) střelí. (Chris Masters)
  • Jako bojový choreograf a koordinátor kaskadérů na filmu pracoval J.J. Perry. Bulharským koordinátorem kaskadérů byl Kaloian Vodenicharov, v závěrečných titulcích uvedený jako Kaloyan Vodenicharov. (Rominator)
  • Vo filme je vidieť aj autobus Karosa B 731. (spidero11)

Reklama

Reklama