Reklama

Reklama

Pod Moskvou

Trailer

Obsahy(1)

Za Stalinovy éry bylo v Moskvě vybudováno přísně tajné „Metro 2“ pro usnadnění činnosti a pohybu vysoce postavených členů a agentů KGB. Jde o systém podzemních chodeb, údajně ještě rozsáhlejších než moskevské metro. Antropolog Sergej (Rade Serbedzija), zabývající se jeho výzkumem, záhadně zmizel. Owen (Vincent Gallo) vede záchranný tým a objevuje děsivou síť jeskyní a katakomb, skrývajících ještě děsivější pověsti o démonických bytostech žijících v podzemí města. Tým musí vyslechnout ty, se kterými se Sergej naposledy setkal - zoufalé existence, jež si vybraly život pod městem a jejich vůdce Andreje (Val Kilmer) … (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Námět toho filmu je dobrý a určitě stojí za povšimnutí, ale jeho filmové zpracování je už na tom podstatně hůř. Když jsem viděl trailer k tomuto filmu, řekl jsem si, že tohle musím vidět – to bude paráda. No a musím říct, že jsem se šeredně mýlil. Ani po čtyřech pivech jsem nenašel zalíbení v tom, co jsem viděl na televizní obrazovce. Ze začátku jsem se celkem bavil a líbily se mi scény, které režisér natočil ve špinavých uličkách s bandou bezdomovců. Ale když přišlo na samotné podzemí, nastala velká mýlka a úroveň i atmosféra začala upadat. Samotní démoni se zde vyskytovali formou stínů, které se udělaly při svícení baterkou na zeď před vámi a byly vlastně stíny postavy ... úúúúú ... fakt moc strašidelné. Bál jsem se doopravdy moc, a to ještě nebylo všechno. Potom přišel konec filmu a já jen nevěřícně hleděl na to, co se dělo na obrazovce mé televize. Kdyby mi tohle někdo pustil před tím, než bych si pustil film od začátku, tak bych vlastnoručně to DVD vzal z mechaniky a rozdupal. Nevím, možná to budete vidět jinak, ale pro mě to byla trapárna největšího kalibru. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Moscow Zero = nuda, tma, blúdenie, chaos... Na navodenie dusnej atmosféry určite nestačí pár prednesených apokalyptických veršíkov a neustála tma. Príbeh založený na tom, že niekto hľadá niečo, ale keďže sa stratí, ďalší sa ho vyberú hľadať a všetkých dovedna sleduje niečo neznáme, zlé a temné je skrátka slabí na to, aby výraznejšie zaujal. 15% ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Zajímavý horor z prostředí podzemních labyrintů, které samo o sobě je dost lákavé. Ani mě nevadilo, že je to díky tomu celé ve tmě. Taky bych se tam rád podíval, ale bez početné a ozbrojené skupiny ani ránu. Nepopírám, že děj mohli více vyšperkovat, ale šlo to. Postavy jsou dost čitelné, tak že asi zhruba víme jak se, kdo zachová. Určitě na jedno podívání dobré, ale sledovat jen za tmy (né jako za sluníčka). ps-docela jsem žasl, jak se v těch chodbách orientovali jako by nic. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Musím súhlasiť s Horror Vamp,nič len nuda.Čo tam robil Val Kilmer,to neviem pochopiť,aj keď v tomto filme nehral hlavnú úlohu.Hral vodcu gangu.Stále dookola sa opakujúce zábery,tmavé chodby.Na konci filmu nejaké tiene,vraj démoni,aké úchvatné,úplne na posmech.Pod Moskvou je vchod do pekla,tak to už hej.Je to film na zaplakanie.Ak by bol film ešte dlhší,tak to by bola katastrofa. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Je to naozaj veľmi tajomné a mysteriózne, až tak, že určite ani scenáristka (ktorej filmografia obsahuje ešte jeden film), netušila, o čo v tomto túlaní sa pivničnými chodbami ide. Príbeh nula bodov, atmosféra nula bodov, napätie nula bodov, takže o horor ani thriller určite tiež nejde. Tak o čo? V každej druhej vete sa spomínajú nejakí démoni, pobehujú tam nejaké deti, to má akože pôsobiť strašidelne? A prečo, preboha, v tom hrá Vincent Gallo? Asi jedine preto, že rozpočet bol pár stovák dolárov a tak sa domnieval, že to bude nezávislý film a scenár si dopredu neprečítal. Almeida vezme úlohu v hocičom, podobne aj Serbedzija a Kilmer, ktorý sa tu objavil len na pár sekúnd a mladého Stalloneho som ani nezaregistroval. Tento produkt by mali premietať na všetkých filmových školách, ako sa nemá točiť film. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama