Reklama

Reklama

The X-Ray Fiend

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Komedie
Velká Británie, 1897, 1 min

Obsahy(1)

Postarší muž se dvoří dámě na lavičce, když tu znenadání přijde muž s přenosným rentgenem, po jeho odchodu se zvedne i dáma, která tímto dá vale onomu svůdnikovi. (Mr.Ocek)

Recenze (12)

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Horor? Nikoliv, k zařazení snímku do žánru horor opravdu nestačí obléci si kostým kostlivce a poťouchle před kamerou poskakovat. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

"Jakožehororový" vtip s kostlivci po rentgenech. Ačkoli se dá očekávat, zasmál jsem se mu. Jeden z těch lepších kraťasů. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Muž se snaží nabalit na lavičce jednu ženskou. Vyfintěná dáma s dešníčkem ho však neustále odmítá, ale on se nevzdává. Tak tohle je zhruba děj tohohle nudného krátkometrážního videa. Jediné co ho spojuje zřejmě s hororovým žánrem je několik záběrů, kdy se dvojice změní v kostlivce. Přestože jde o hodně starý kousek, tak jsem na něm nenašel skoro nic co by se mi líbilo. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ale jo, pobavilo a nápad to má sice očekávatelný, ale dobrý. V dnešní době se to ale fakt nedá brát jako horor, což jednomu nejmenovanému uživateli i přes jeho "nesmírnou inteligenci" nedošlo. 4* ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Je třeba to brát s nadhledem, a uvědomit si, kde to vlastně vzniklo. Mne to pobavilo více než některé rádoby dnešní horory. ()

Reklama

Reklama