Reklama

Reklama

Příběh z oblasti science-fiction vypráví o tajemném ostrově ovládaném krvelačným gangem maskovaných mladých lidí na motocyklech, kteří ve jménu dávné civilizace Atlantidy krutě a bezohledně vybíjejí vše živé. Na tento podivný ostrov se vlivem náhody dostane skupina nic netušících lidí, kteří však záhy zjistí, že budou muset chtě nechtě tvrdě bojovat o holý život. Na své vlastní kůži poznají, že smilování nemá na tomhle ostrově místo. (Lucernafilm Video)

(více)

Zajímavosti (6)

  • Při hledání míst na Filipínách požádal Ruggero Deodato své průvodce, aby ho vzali do stejné oblasti, kde Francis Ford Coppola natáčel Apokalypsu (1979). Když Deodato viděl, že místo bylo pro natáčení vyčištěno, byl nucen hledat oblast s pralesem. V dokumentu Deodato Holocaust (2019) filmař uvedl: „Coppola zničil tu džungli!“ (Marek06)
  • Používané vrtulníky ve filmu: Na plošině přistává Sikorsky Sea King HS-2. Vrtulník pronásledující autobus je Fairchild-Hiller FH1100 a poslední vrtulník je Bell UH-1 Huey. (Marek06)

Související novinky

Zemřel režisér Ruggero Deodato

Zemřel režisér Ruggero Deodato

29.12.2022

V jednom z posledních dnů roku přichází smutné zprávy pro fanoušky evropské žánrové kinematografie, ve věku třiaosmdesáti let totiž v Římě zemřel kultovní italský režisér a scenárista Ruggero Deodato… (více)

Reklama

Reklama