Reklama

Reklama

Grindhouse: Werewolf Women of the S.S.

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Jedná se o fiktivní trailer, který na požádání Tarantina a Rodrigueze vytvořil talentovaný režisér hororů Rob Zombie v průběhu natáčení jeho remaku HALLOWEENU. WEREWOLF WOMEN OF THE S.S. je krátkometrážní horor zahrnutý do projektu GRINDHOUSE. Zobrazuje snahu nacistů o vytvoření dokonalých zabijáků a je to jeden ze tří fiktivních trailerů. (Nixon)

(více)

Videa (1)

Celý film

Recenze (218)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Fantazii se meze nekladou. Ovšem v případě pana Rob Zombie mám vážné důvody pochybovat o jeho zdraví. Už z dvouminutového traileru bych se nebál odhadnout, jak by tahle blbost byla bývala vypadala, kdyby byla bývala byla vypuštěna ve stopáži o hodinu a nějaké drobné delší. Kdyby ovšem neplatí ve filmu a ani v životě, takže dám takovou malou * za Nicolas Cage, který dnes sáhne úplně po všem, co se mu připlete pod ruky. ()

Hawkeye666 

všechny recenze uživatele

Nahé nacistky , vlkolaci se samopali = *, AND...NICOLAS CAGE AS... FU MANCHU!!! = ** Kdyby byl celý trailer v duchu posledních sekund s Cagem, dal bych minimálně 4*. Jinak je to jedna z těch nudnějších částí Grindhouse, i když jako nápad je to výborný - s dobrým režisérem by to určitě mohlo konkurovat Turkish Star Wars nebo The Monster of Yucca Flats. ()

Reklama

fmash 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdičky můžu dát samozřejmě jen v případě, že se na tento trailer dívám jako na hříčku, jinak je to hnus na n-tou :). Spolu s Machete adept na zhlédnutelný „plný“ film. Takhle nějak, (samozřejmě v cenzurovanější verzi :)) bych si dovedl představit Hellboye. Kdybych věděl, že tam vlítne a natrhne všem těm úchylům prdel, tak už se těším do kina :). ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

838. hodnocený film: Rob Zombie není mým favoritem a tahle směsice hardcoru a válečných SS fakt nejde dohromady. Nepovedla se jemu a je to hodně znát. Navíc ten ošuntělej nápad s prsatejma dozorkyněma snad už ani není zbožným přáním fetyšistů, majících onanistický klub v zapadlém československém bytečku na přelomu 80. a 90. let. 1* je maximem a to se tenhle Zombie může strachovat i o tu poslední hvězdičku, kterou mu dávám. 1* ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Lepčí než Rothův "Thanksgiving", ale rozhodně horší než Wrightův "Don´t". Vlkodlačí žena jako tajný Hitlerův plán na vítezství ve druhé světové válce je opravdu geniální nápad a počáteční nájezd se záběry z Triumfu vůle slibuje opravdu bezvadnou podívanou. Bohužel, počáteční kvalitu Rob Zombie neudrží dlouho a celá prostřední část je jenom uhlazená nuda... tedy do chvíle, než se na obrazovce objeví Nicolas Cage!!!! ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Vlkodlak má ve filmu zbraň MG42 ráže 7.92x57mm Mauser. Tato zbraň byla za druhé světové války nejrychlejší na světě, dokáže vypálit 1200 ran za minutu. (dc125)

Reklama

Reklama