Reklama

Reklama

12 podmínek k dědictví

  • Česko Poslední dárek (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jason se domníval, že jeho dědictvím bude spousta peněz. Leč dostalo se mu obrovského překvapení...
Film podle bestselleru "The Ultimate Gift" od Jima Stovalla. Tento příběh vysílá odrostlé důvěřivé dítě Jasona Stevense na dlouhou cestu poznání, kdy musí nalézt odpověď na jednu zásadní otázku: jaký je vztah mezi bohatstvím a štěstím? Jason měl velmi jednoduchý vztah ke svému neuvěřitelně bohatému otci, Howardu "Redovi" Stevensi. Nenáviděl ho. Žádné důvěrné rozhovory a vřelá obětí, jen cinkání spousty studených mincí. Takže Jason tak nějak předpokládal, že čtení otcovi závěti bude jen další peněžní transakcí, jenž mu umožní žít nerušeně dál hýřivým životem, na který byl zvyklý. Ale Red mu místo toho zanechal něco úplně jiného. Připravil pro něj plán, skutečnou zkoušku životem. A sice 12 úkolů, kterým Red říká "dárky". Každý z nich Jasona svérázným způsobem zkouší a všechny dohromady ho změní navždy... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Milá rodinná komédia cez slzy, kde ale príbeh nabáda k riešeniu už od začiatku. Ale u takéhoto typu filmu to nie je prekážka. Skôr mi trochu vadilo, že tu nie je nič nové. Potenciál sa vystrieľa zbytočne v polovici filmu a následne už len človek dopozerá priemerný film. Nič to, ako rodinný film určite áno, ale len ako priemer v tejto kategórii. Vtiahnutie do deja: *** Humor: ** Dramatičnosť: ** Romantika: * ()

zberatel 

všechny recenze uživatele

Nadpriemerna drama s mojou oblubenou detskou hereckou A. Breslin,ktora nam ukazuje ze zivot mozeme prezit alebo ho zit a plnit si sny. Bohata rodinka sa zide po smrti svojho otca a dedka pri jeho zavete kde kazdeho zaujima len co kto dostane. No jeden vnuk ma otom svoj nazor no predsa sa rozhodne prijmat ´dary´ od dedka ktore mu pomozu zistit kym vlastne je a uvedomit si niektore dolezite veci ktore doteraz prehliadal... ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„ JASONE, UDĚLAL JSEM MNOHO CHYB OHLEDNĚ NAŠÍ RODINY, ALE MYSLÍM, ŽE TOBĚ JSEM UBLÍŽIL NEJVÍC. JEDINÝ ZPŮSOB, JAK TO MŮŽU NAPRAVIT, JE NEDÁT TI NIC...“ /// Veskrze optimistickej příběh o převýchově bohatýho (lenošnýho) fracka. Občas se zasměju, občas uroním slzu.... je tady totiž dost citovýho vydírání. A vlastně je to takový celý dost kýčovitý... Myslím, že dneska se už takhle filmy netočej... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knihu „The Ultimate Gift“, kterou v roce 1999 napsal Jim Stovall, neznám. 2.) Chtěl bych získat rodinu. 3.) Každej den bojuju v parku o lavičku. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"I'M GONNA TAKE BACK ALL THE NASTY THOUGHTS ABOUT YOU BEING THE GRINCH." ----------- Milujem tú náladu, ktorá z toho vyžaruje. Taký fuck-off zbohatlíkom a ultimátny výsmech tejto spoločnosti. Vďaka 12 darom sme navštívili rôzne zákutia ľudskej osobnosti a aj napriek tomu, že film bol v konečnom dôsledku dosť zmoralizovaný, zaiste mal čo povedať. Je pravda, že taký život je viac menej utopický a predstava trochu nasiaknutá naivnosťou, nie je však nemožný. ()

Dm1tr1j 

všechny recenze uživatele

Film sa nestretol s dobrým producentom a už od prvej minúty bolo jasné ako sa to bude musieť skončiť s polepšením profesionálneho syna. 12 podmienok pre získanie dedičstva si hlavná postava užila do sýta, prekvapivo niektorých na pohľad najľahších ako odfotiť sa usmiatym dieťaťom sa najedla viac ako uväznenia drogovým kartelom v džungli. Tempo bolo dobré a herecké výkony obstojné. Ale mne osobne nesympatickí herci a prostredie Ameriky vzali chuť dať viac ako 2 hviezdy. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Zajímavé je, že film vydělal víc peněz z prodeje DVD, než na tržbě v kinech. (Terva)
  • Starostu si zahrál Patrick McCrory, který je skutečným starostou města Charlotte. (Terva)
  • James Garner (Red Stevens) pred natáčaním ohlásil, že toto bude jeho posledný film. Odvtedy sa však objavil v niekoľko ďalších projektoch. (beso74)

Reklama

Reklama