foto

Mel Fair

  • nar. 22.3.1964 (55 let)
    Homestead, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Conrad & Michelle: If Words Could Kill (TV film)
2016 Brennan
Special Unit
2015 Beyond Paradise
Nevlastní dcera
The Vatican Tapes
2014 Osud mé dcery (TV film)
Ragamuffin
2013 Obhajoba Santy
Surrogate, The (TV film)
2012 Atlasova vzpoura: 2. část
Boogie Town
The Collection
2011 Super 8
Wonder Woman (TV film)
2010 Jmenuji se Khan
Johnny
2009 Ledové snění (TV film)
2008 Invaze žraloků (TV film)
Muž přes palubu
2007 Halloween
Zúčtování v zóně 51
2006 12 podmínek k dědictví
2003 Parallel Passage

TV seriály

2018 The Kids Are Alright (TV seriál)
Vietnam (E12)
2017 Ryan Hansen Solves Crimes on Television (TV seriál)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Mary + Jane (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Masakr u soudu (S05E11)
Skandál (TV seriál)
Trump Card (S05E20)
2015 Hráč (TV seriál)
Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Tajnosti a lži (TV seriál)
Vražedné Miami (TV seriál)
Změna hry (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
You Got Served (S05E05)
First Lady Sings the Blues (S04E20)
The Lawn Chair (S04E14)
2014 Betas (TV seriál)
This Is It (E11)
Ray Donovan (TV seriál)
Yo soy capitán (S02E01)
2013 Skandál (TV seriál)
Guess Who's Coming to Dinner (S03E02)
Boom Goes the Dynamite (S02E15)
2012 Skandál (TV seriál)
White Hats Off (S02E01)
Pomsta (TV seriál)
Iluze (S02E06)
Spravedlnost (S01E18)
Skandál (S01E16)
Tráva (TV seriál)
Vidět modře, ucítit sýr a zemřít (S08E03)
Sluneční paprsek (S08E02)
2011 Pomsta (TV seriál)
Pokrytectví (S01E04)
Poslední chlap (TV seriál)
Pěkné drsňačky (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Ten hráč za nic nemůže (S02E05)
Tráva (TV seriál)
Pomíjivost věcí (S07E06)
Maso jíme jen rukama (S07E05)
Zavazadla (S07E01)
2010 Obhájci (TV seriál)
Outlaw (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
V jako Victoria (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Krysa v dohledu (S03E10)
Chuck (TV seriál)
Chuck a Kruh II (S03E19)
2009 Chuck (TV seriál)
Chuck a nejlepší přítel (S02E14)
Tráva (TV seriál)
Mačety až nahoru (S05E02)
2008 Do Not Disturb (TV seriál)
Eli Stone (TV seriál)
2007 Chuck (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
Odložená žena (TV seriál)
Pearsonovi (TV seriál)
The ½ Hour News Hour (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Gangster Movies (S02E01)
Kriminálka New York (TV seriál)
Mrazivý objev (S03E22)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Vztahy (S03E18)
O.C. (TV seriál)
The Case of the Franks (S04E13)
The Groundhog Day (S04E12)
2006 Fashion House (TV seriál)
Spiknutí (TV seriál)
Studio 60 (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Watch Over Me (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Max (S01E15)
Veronica Mars (TV seriál)
Kdopak to slídí (S02E20)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Jak se pan Monk uhodil do hlavy (S04E11)
2005 E-Ring (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
2004 Neslavná (TV seriál)
2003 Hunter (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Miss Match (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Služebná (S01E17)
2002 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Pekelné zvony (S06E15)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

TV pořady

2011 Jon Benjamin Has a Van (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace