Reklama

Reklama

12 podmínek k dědictví

  • Česko Poslední dárek (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jason se domníval, že jeho dědictvím bude spousta peněz. Leč dostalo se mu obrovského překvapení...
Film podle bestselleru "The Ultimate Gift" od Jima Stovalla. Tento příběh vysílá odrostlé důvěřivé dítě Jasona Stevense na dlouhou cestu poznání, kdy musí nalézt odpověď na jednu zásadní otázku: jaký je vztah mezi bohatstvím a štěstím? Jason měl velmi jednoduchý vztah ke svému neuvěřitelně bohatému otci, Howardu "Redovi" Stevensi. Nenáviděl ho. Žádné důvěrné rozhovory a vřelá obětí, jen cinkání spousty studených mincí. Takže Jason tak nějak předpokládal, že čtení otcovi závěti bude jen další peněžní transakcí, jenž mu umožní žít nerušeně dál hýřivým životem, na který byl zvyklý. Ale Red mu místo toho zanechal něco úplně jiného. Připravil pro něj plán, skutečnou zkoušku životem. A sice 12 úkolů, kterým Red říká "dárky". Každý z nich Jasona svérázným způsobem zkouší a všechny dohromady ho změní navždy... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se začala dívat úplnou náhodou, když jsem se brzo ráno probudila. Protože se mi nechtělo spát, řekla jsem si, že si zapnu televizi, nastavím čas vypnutí a usnu u nějakého filmu. Zrovna z předchozího dne opakovali tento film, tak jsem si řekla, že to chvíli vydržím (předtím mě nezaujaly televizní upoutávky, protože nevystihly pravou podstatu filmu). Hned na začátku se vysvětlilo, oč vlastně půjde, a zjistila jsem, že to není vůbec nezajímavý film, jak jsem si původně myslela, a přestalo se mi chtít spát. Zprvu bohatý a rozmazlený kluk, který nemá pravé kamarády, jeho přítelkyně se urazí a odejde, když má výjimečně zaplatit za večeři.... a na konci dospělý a vyrovnaný muž, který ví, co chce, a jde si tvrdě za tím. Najde pravé přátelé, lásku, pochopí smysl rodiny, kterou doopravdy nikdy neměl, jen jako malý kluk. Je to opravdu perfektní film, můžu vřele doporučit. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

No tak tohle mě dostalo snad úplně ve všem. Hned od začátku jsem u toho seděla, jak přikovaná a opravdu se mi to moc líbilo. Hudba, herci, námět. Nemělo to vůbec žádnou chybu, takže o hodnocení 100% se nedá vůbec pochybovat. Chvílema jsem bylo hodně na měkko a pár slz taky ukáplo. Víc takových filmů. Myslím, že jich je docela málo. ()

Reklama

jafuska 

všechny recenze uživatele

film, který má určitě něco do sebe, jsou v něm emoce, dědictví který zkomplikuje mladému muži, jeho nalezení lásky, aniž by to čekal, drama to určitě není, ale některé zápletky jsou odlišné od ostatních, docela zmatené, že? ale holt toto je vše ve filmu, at si každý udělá ůsudek sám,rozhodující je, že mě se to líbilo. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Zacáloval nájem, vzbudil její zájem.“ Málo platné, Amerika je úžasná země. Z ropných vrtů tryská pracovitým miliardářům černé zlato, mámino zlato se povaluje na JIPce a na nemocničním stolku se povaluje slabomyslný scénář o tom, jak zlato a peníze kazí charakter. A nyní čas na slzu. Emo holčička s leukemií vede dospělácké a tak uvědomělé řeči, jako by její dědeček byl Gándhí, babička Matka Tereza, jeden strejda Nietzsche a druhý Sigmund Freud. Zdatně jí sekunduje velmi zpovykaný miliardářský synáček, který si v životě sáhl na práci pouze když uchopil vidle, aby s nimi rozhazoval rodinné miliony. Rozmazlený spratek má samozřejmě srdce ze zlata (to mívají) a těch pár krůčků od výstavního zmrda k Mirkovi Dušínovi zvládne lehkým baletním krokem za zvuků mýdlové opery. KVÍZOVÉ OKÉNKO: [][] Co udělá polepšený kapitalista Omnibus se svou další vydělanou miliardou? A) Daruji tu miliardu postižené holčičce Grétě, na ekologii. B) Postavím nemocnici, pro všechny pacienty z ČSFD diskuze Volná. C) Daruji všechno Pomovi, na rozvoj databáze. D) Cha! Nikomu nedám ani floka! Nechám si to vyplatit v mincích a budu v nich plavat jako strýček Skrblík. [][] Správná odpověď je... 74% Tolik procent ČSFD uživatelů si libuje u citového vydírání, ždímání sentimentu a vykalkulovaného kýče, a příjemně si lechtají mozkové závity představou svého vlastního úžasného polepšování, s dvěma miliardami dolarů v kapse :-). ()

brumbrum 

všechny recenze uživatele

Zamer bol fajn, ale desne to roztahali, stale placlive sceny a rozcitena hudba, aby mal clovek akoze ten spravny pocit, ako sa da zmenit svet. Frky ako ze skocim do jetu a dam si doniest sneh na pust, aby male dievcatko malo radost, nemusim. Sme vahali, ci to zmazat, ale nechavam si, azda na penzii mi to pride vhod :-D. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Autora rovnomennej románovej predlohy Jima Stovalla, ktorý je v skutočnosti slepý, obsadili ako vodiča limuzíny. (Karush)
  • James Garner (Red Stevens) pred natáčaním ohlásil, že toto bude jeho posledný film. Odvtedy sa však objavil v niekoľko ďalších projektoch. (beso74)

Reklama

Reklama