Reklama

Reklama

Mrňousci

(seriál)

Série(2) / Epizody(175)

Obsahy(1)

Ač je to možná k nevíře, i oni mají své sny, svá drobná trápení, své soky v lásce a hlavně překvapivě svérázný smysl pro humor. Žijí mezi námi, setkáváme se s nimi v podstatě každý den, a víme o nich tak málo! Přitom tito drobní tvorečkové denně prožívají svá velká i malá dobrodružství a leckdy i úsměvné groteskní situace. Vydejte se teď s námi do kouzelného animovaného světa a poznejte všední i sváteční dny našich hmyzích hrdinů. Věříme, že tato vtipná a lapidárně vypointovaná digitální parodie na lidský svět, zasazená do reálné přírody, poučí, potěší a hlavně pobaví děti i dospělé. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (178)

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně vtipná podívaná, kde dominuje jednoduchá animace, zvuky z tryskáčů, vrtaček, křiklavé zvuky, svištící, klouzavé, šustivé, klapavé, ťukavé, bzučivé, otáčivé, neotáčivé a tak všelijak podobně. Zde zjišťujeme, jaký báječný svět je pod našimi nohami. Je mnohem barevnější, více překvapení, jednoduchosti a krásy každodenního života hmyzíku... ()

Duotone28 

všechny recenze uživatele

Dalo sa uz v par filmikoch zhliadnut kombinaciu animacie a realneho sveta,sice vacsinou celoveceraky...ale az tento serialik toto umenie dotiahol do dokonalosti:). Predstavte si pixarovych kratasov...ktory su na polovicu animovany a na polovicu realne natoceny...a zmixovany do funny 5minutovych krataskov zo zivota hmyzu...Musim este pochvalit perfektny zvuk...ktory tomu daval dalsi rozmer. Originalne,uletene,zabavne...5/5,nazdar:) ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Taká milá večerníčkovská blbina, ktorá sa na nič nehrá. Je to hravé, zábavné, hmyz je roztomilo spracovaný a animácie zaujímavé. Každopádne je to príliš detinské a niektoré časti boli ozaj slabé, pri niektorých som sa pre zmenu slušne zasmial. Samozrejme nevidel som komplet všetky časti, ale pre deti je toto skvelá vec a určite si to zamilujú. 65 % ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Vyjádřím se jednoduše.Naprosto geniální!!!! :-D:-D Skvělý nápad. Takhle jsem se zase dlouho nenasmál. Když beruška řádí s mouchama nebo vážkama a závodí, padám pod stůl :-D. V doprovodu efektů letadel, vrtulníků a tak podobně, to tomu dodává náboj velké ráže. Šikovně zpracované a moc srandovní. Další groteskní seriál, který si u mě našel místo. 90% ()

M-arta 

všechny recenze uživatele

Půvabné a hravé animáče ze světa hmyzu a drobných breberek. Moc příjemně mě překvapily! Vlastně by se dalo říct, že je to jedna z mála věcí, které mě v poslední době dokázaly nadchnout – „malá velká věc“… Jsou to sice jenom takové hrátky drobného rozsahu, určené dětským divákům, ale mají překvapivý šmrnc, který ocení i veselí dospělí. Každý díl je o něco kratší než Večerníček a tvůrci většinou nemají problém s uměřeností a heslem „méně je někdy více“. U mě rozhodně boduje originální nápad s výborně zvládnutou kombinací animovaných hmyzíků zasazených do záběrů reálné přírody a zajímavý zvuk (tam už mě ale trošku rušilo častější opakování stejných gagů). Taky mě potěšilo, že je vidět, jak tvůrci skvěle zvládají řemeslo s dokonalým programovým vybavením, umí si hrát a baví se u toho jako malí Jardové… Svým způsobem mi to připadá takové čisté – nejen po výtvarné stránce. Kombinace svěžesti, velkého zaujetí, klidného a neinvazivního pozorování života v trávě, bláznivých dětinských nápadů a uměřeného polidšťování „herců“. Príma koktejl… ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě "Bezdomovci" veme farmář bedničku jablek a položí ji na bedničku brambor. V okamžiku "evakuace" je bednička jablek stále nahoře, avšak když se farmář k bedničkám vrátí, jsou nahoře brambory. (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama