Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Julia Sandburg (Sigourney Weaver) byla velmi úspěšnou muzikantkou, která měla milujícího manžela a dvě malé děti, dcerku Maggie a syna Chrise. Jednoho dne se šla projít s dcerou do parku a ve vteřině nepozornosti o ni přišla. Julia se se ztrátou dcery nedokázala ani po letech vyrovnat a ztratila tím manžela a v srdci cítila jen hořkost a bolest, až jednoho dne poznala Louise. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Vyborna drama, po ktorej som siahol vdaka Sigourney, ktora tu ma hlavnu rolu a aj tentokrat je jej vykon uzasny. Zial a rozpoltenie matky vnimame prakticky spolu s nou a taktiez starosti jej blizkych. Citlivo natocena psychologicka drama s prijemnou hudbou. Od polovice filmu som uz ale tak trochu predpokladal zaver, preto "len" trojhviezdie, zato vsak silne 65/100. A tiez som bol rad, ze scenar nebol v zavere iny. Myslim, ze by celkovemu dojmu uskodil. Celkovo, prijemny pocin. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

je u mě neobvyklé u filmu pustit slzu.Velmi neobvyklé! Vždy to beru jako vymyšlený příběh který mě něčím zaujme anebo ne.U scény kdy matka vzpomíná na poslední den se svojí dcerou u alba a vedle ní leží osoba která......dál neprozradím ale dostalo mě to.Hlavně vyprávěno hlasem skvělé dabérky Zuzany a dál jsem zapoměla :-( Opravdu skvělý dabing kde rozumíte každému slovu a ne jako v těch nových filmech kdy mluvené zaniká v rambajzu až tak, že je nutné si nastavit titulky! Dobrá kamera.Ale je zřejmé že se v amerických filmech nevyhnou americkému klišé.Všichni se objímají,jsou vstřícní i když by si nejradši vyškrábali oči.Sázka na Weaver se vždy vyplatí .Bosworth v té době bylo 24 let a moc není obsazovaná ale hraje jí to opravdu dobře. ()

Reklama

jafuska 

všechny recenze uživatele

bohužel hodne podprůměrný film, čekala jsem od toho víc, začátek slibnej, pak najednou skok o několik roků napřed a já jsem čekala, jak budou holčičku úpěnlivě hledat, zhroucení matky a ono nic,a další půlka zmatená a nakonec jsem se ani nedověděla jestli to byla ta ztracená dívka, nebo .ne,ach jo,mohlo se to natočit více dramatičtěji, a ne taková slátanina ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Film o nemožnosti vyrovnať sa s bolestivou stratou, resp. o možnosti vyrovnať sa s ňou spôsobom, ktorý prekračuje hranice "normálnosti". Napriek účasti hviezdnej Sigourney ide skôr o "nenápadný" až komorný film pre "klubového" diváka. Nevydiera diváka, nesnaží sa ho podplácať slzotvornými scénami, iba z nás robí tichých pozorovateľov jedného psychického kaskadérstva. Účinok filmu by som prirovnal k hudbe kapely, s ktorou Sigourney spievala na začiatku filmu. Pri smooth-jazze nikto neskáče pod pódiom ani nenatriasa hrivou, ale tá muzika sa vám pomaly ukladá kdesi v duši a ticho si tam "robí svoju prácu". ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Tak zde jsem opravdu to nadprůměrné hodnocení nepochopila. Osobně bych to viděla na zcela normální průměr. S. Weaver přijde o dceru, kterou ztratí skutečně v pár vteřinách nepozornosti v parku. Nikdy ji už nevidí. My vidíme hlavní hrdinku o řadu let později a brzy pochopíme, že manželský pár ztrátu neunesl - nežijí spolu, matka žije osamocený život - má jinou práci, se synem, kterého též měla, se téměř nevídá. A pak potká v restauraci slečnu, která je ve věku ztracené dcery - rozhodne se jí pomoci, zprvu nezištně, ale když se slečna stále vrací, vezme si ji k sobě domů. A matku vztah válcuje, vidí v ní svoji dceru...Ale to je vše. Nečekejme drama, napětí, zvraty, velké emoce. Příběh je vyprávěn a pak skončí. Proč současných 71%??? ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v New Yorku. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu 9. září 2007. (Terva)

Reklama

Reklama