foto

Brennan Brown

  • nar. 23.11.1968 (51 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bitva u Midway
The Wolf Hour
2015 Focus
2013 Gilded Lilys (TV film)
Occult (TV film)
2011 Oddělen
2009 I Love You Phillip Morris
Na odstřel
2007 Dívka v parku
Proti proudu
2002 Blázinec pondělní noci (TV film)

TV seriály

2019 Bull (TV seriál)
Labor Days (S04E01)
Chicago Med (TV seriál)
Can't Unring That Bell (S04E14)
2018 Hříšnice (TV seriál)
Part VI (S02E06)
Part V (S02E05)
Part IV (S02E04)
Chicago Med (TV seriál)
Death Do Us Part (S04E09)
Play By My Rules (S04E08)
When To Let Go (S04E02)
další epizody (5)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Jahr Null (S03E10)
Baku (S03E09)
Kasumi (Through the Mists) (S03E08)
další epizody (9)
2017 Doubt (TV seriál)
Pilot (E01)
Chicago Med (TV seriál)
Monday Mourning (S02E17)
Prisoner's Dilemma (S02E16)
Lose Yourself (S02E15)
další epizody (5)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Alternative Medicine (S02E06)
Timing (S01E18)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Fallout (S02E10)
Detonation (S02E09)
Loose Lips (S02E08)
další epizody (9)
2015 Chicago Med (TV seriál)
Mistaken (S01E04)
Derailed (S01E01)
The Man in the High Castle (TV seriál)
End of the World (S01E08)
Truth (S01E07)
Three Monkeys (S01E06)
další epizody (4)
Mozart in the Jungle (TV seriál)
Home (S02E10)
Leave Everything Behind (S02E08)
Can You Marry a Moon? (S02E07)
další epizody (5)
2014 Mozart in the Jungle (TV seriál)
Opening Night (S01E10)
You Go to My Head (S01E07)
The Rehearsal (S01E06)
Paní ministryně (TV seriál)
Ospalá díra (TV seriál)
Nepostradatelný muž (S01E12)
Černá listina (TV seriál)
Berlín (č. 8) (S01E21)
Jak prosté (TV seriál)
Bohyně odplaty (S03E01)
2013 It Could Be Worse (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
Odpočet (S02E13)
Kdo je kdo (S02E12)
2πR (S02E11)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Bit Bucket (S05E02)
Perníkový táta (TV seriál)
Žulový stát (S05E15)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
Bezpečnostní schránka (S02E10)
Na titulní straně (S02E05)
Firewall (S01E23)
další epizody (6)
2010 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Palimpsest (S09E14)
2008 John Adams (TV seriál)
Nezávislost (E02)
Přidej se nebo zemři (E01)
Super drbna (TV seriál)
Souboj s ješitností (S02E10)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Unesený (TV seriál)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Dar (S03E03)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
The Ring (S13E05)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Paranoia (S02E14)
Právo a pořádek (TV seriál)
Teenage Wasteland (S11E12)
2000 Deadline (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Asunder (S02E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky