foto

Theodore Shapiro

  • nar. 29.9.1971 (48 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Trollové: Světové turné
2019 Bombshell
Last Christmas
Špióni v převleku
2018 Nebezpečná laskavost
Ničitelka
2017 Dámská jízda
Kapitán Bombarďák ve filmu
The Polka King
2016 Centrální inteligence
Collateral Beauty: Druhá šance
Krotitelé duchů
Pařba o Vánocích
Proč právě on?
Zoolander No. 2
2015 Druhá míza
Stážista
The Invitation
Trumbo
Špión
2014 Miluj souseda svého
Svět na houpačce
2013 Millerovi na tripu
Vlk z Wall Street
Walter Mitty a jeho tajný život
Životní šance
2012 Druhá šance
Piráti!
Prezidentské volby (TV film)
Volte mě!
2011 Arthur
Nadějný rok
V cizí kůži
2010 Blbec k večeři
Deník slabocha
2009 Jennifer's Body - Bacha, kouše!
Kámoš k pohledání
Morganovi
Rok jedna
2008 Marley a já
Poloprofesionál
Tropická bouře
Záhady Pittsburghu
2007 Dívka v parku
Ledově ostří
Pan tělocvikář
2006 Absurdistán
My dva a křen
Ďábel nosí Pradu
2005 Baxter
Finty Dicka a Jane
2004 Přes noc třicítkou
Riskni to s Polly
Starsky & Hutch
Vybíjená
2003 Letuška 1. třídy
Mládí v trapu
2002 Brouk
Love in the Time of Money
2001 Bulšit
Léto k nepřežití
Poslední loupež
2000 Boxerka
Prince of Central Park
Velké trable malého města
1998 Kasaři
Restaurant
1997 Hurricane
Six Ways to Sunday

TV seriály

2007 HBO Voyeur Project (TV seriál)
1993 State, The (TV seriál)

Dokumentární

2015 Hurricane of Fun: The Making of Wet Hot
2003 Girlhood

Hudební videoklipy

2015 Ivy Levan - Who Can You Trust (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2004 Riskni to s Polly

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(53)