Reklama

Reklama

13: hra smrti

  • Thajsko 13 game sayawng (více)
všechny plakáty
Trailer

Nová tajná soutěž bohatých nabízí možnost vyhrát obrovskou sumu peněz. Nabídka hry však přichází pouze těm, kteří mají problémy v práci, s penězi, rodinou a láskou. Pokud se jim podaří splnit 13 úkolů, dostane se jim bohatství, které přesahuje jejich nejdivočejší sny. Ale má to háček, úkoly prověří veškeré jejich schopnosti - od lásky přes náboženství až po morální hodnoty. Jako v každé hře, i zde jsou však pevně daná pravidla a kdo je nedodrží, ZEMŘE! Jak daleko jste ochotni zajít v honbě za penězi VY? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Bláznivá thajská hororová komedie o tom, že když vám někdo nabídne deset míčů, neměli byste mu hned skočit na špek. Zvlášť když vás sleduje, když zabíjíte obtížný hmyz, a slyší každý váš prd... Dávám jen tři hvězdy, protože si to přes komediální žánr chtělo hrát na závažnější film s hlubokou myšlenkou. A to mě moc nebaví. Jako mrazivá komedie to ale funguje skvěle. Jen, prosím, nečekejte hororovou hru ve stylu Saw. O tom to totiž fakt není a mohli byste být pak stejně rozčarovaní jako já. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Podle vašich hodnocení jako bych viděl úplně jiný film ale tohle se prostě nedalo, opravdu to není dobrý film. Naivní klišovitý film s absencí jakéhokoliv herectví, směšné zpracování, mizerná kamera i režie atd. Z nesympatického herce Krissada Terrence se mi po návštěvě jedné nejmenované restaurace ještě zhoršila sympatie a dopadla až na samé dno. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Rozbor lidské psychiky pod rouškou vlivu a poptávky reality show. Koho ještě zajímá X-Faktor, Milionář a jiné? Chce to oživit trh a vymyslet něco nového...třeba zabít mouchu... :-) A tím to všechno začíná a hon za miliony může začít. Stačí splnit třináct úkolů - podotýkám, že jeden lehčí než druhý - a vítězství je vaše. Ale pozor! Hraje se až do konce... :-) 70% ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Zacal to Arnie s Running Man, nasledoval Fincherov upgrade The Game a thajci koncept "reality hry" dovieli v snimke 13 Beloved takmer do dokonalosti. V tvrdsej a imho i inteligentnejsej podobe. Ovsem, nie v zmysle rafinovanych point, ale v praci s divakom i zanrovymi mantinelmi. 13 Beloved je podobne ako viacere oblubene sucasne popkulturne filmy zanrovym chameleonom, kde zmena farby neindikuje len zmenu zanru, ale i samotny presah do kritiky nasho informacneho/medialneho veku. Zaroven, ako snimka postupnym absolvovanim jednodtlivych uloh skrz hlavneho hrdinu vyborne graduje, odhaluje priamo divak sam na sebe aj druhy objekt kritiky - voyerizmus, u ktoreho sme vdaka skvelo vybudovanej identifikacii s hlavnym hrdinom sami hlavnymi aktermi a tercom zaroven. Skoda toho zbytocneho popisneho finale cez "zakulisie hry", pretoze vsetko dolezite uz bolo predtym povedane. Btw. Hollywood uz stihol zakupit pravo na americky remake... .90% ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Zajímavý thajský thriler, se zajímavou zápletkou a s několika nápady, které nepostrádají originalitu. Na druhou stranu jsem zde občas postrádal logiku, třeba jsem se musel ptát, kde byly schované kamery, které všude snímaly hlavního hrdinu. A co mě vyloženě zklamalo, byl představitel hlavního záporáka, který byl ukázán v závěru filmu. Váhal jsem jaké dát hodnocení, ale nakonec dám pouze 3 hvězdy. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Výroba filmu zabrala sedm měsíců. (Holina)
  • Exkrement, který má Phuchit za úkol sníst, byl vytvořen ze směsi buráků, syrupu a durianu. (Raztubyl)

Reklama

Reklama