Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, která ukazuje vědu z té vtipnější stránky. Je možné chodit po hladině bazénu naplněného pudinkem? Lze tavit sklo v mikrovlnné troubě? Jak daleko dojede nemocniční vozík poháněný minimaxem? Vynalézavé zničení karavanu a ohnivý výbuch v každém díle zaručeny! (oficiální text distributora)

Recenze (142)

hellequine 

všechny recenze uživatele

Zvyšuji hodnocení na maximum a ke svému zděšení zjišťuji, že jsem asi chlap.. Komu jinému by se také mohl líbit pořad, kde zjišťují prakticky jen: po čem smrdí nejvíce dech, po čem exkrementy plavou, po čem se nejvíce bzdí, co nejvíce a nejlépe vybuchuje a v neposlední řadě (to beru jako experiment jen já:) kolik mm čtverečních oblečení na sobě musí mít krásná vnadná dívka, aby se ještě dala prohlásit za oblečenou..:D ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Zábavné to celkem je, ale moc se z pořadu zajímavostí nedozvíte. Všechno jsem už viděli jinde. Lehnutí si na 2000 hřebíků, chůze po vyhaslém ohništi atd ..... + milion výbuchů, které přestanou po čase bavit. Homor tady taky moc nesedí. Celkem nuda, ale na zpestření dne neuškodí. Každopádně se dalo z pořadu vytřískat mnohem více. Škoda._______ Tohle jsem napsal cca před 3 měsíci. Seriál mě teď ale začal bavit a na humor jsem si zvykl. Když se nudím, tak se na něho rád podívám, skvěle pobaví. Takže doporučuji, ale mnoho od něho opravdu nečekejte. Každopádně některé díly jsou geniální. Takže zvedám hodnocení ,-) ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Jo, kdyby takhle nějak byla vyučovaná fyzika, tak jsem na ní nemusel být takový trotl. Škoda, ale třeba ta doba přijde. Každopádně je to velmi dobrý pořad, který divákům skrz zábavné pokusy ukazuje všechny možné věci, které se týkají v podstatě jakéhokoli odvětví vědy. Pro mě největší ponaučení přišlo s tím, že když člověk pije pivo brčkem, tak se víc nenalije, ale zato bude víc krkat. 80% ()

Zbyisek 

všechny recenze uživatele

Pořad je zábavný a někdy až vtipný. Nicméně škoda je, že některé pokusy jsou naprosto k ničemu a navíc provedené pouze jednou (a ne třeba průměrem několika měření). Takže výsledek je často vysoce zavádějící, nepřesný, náhodný a pak člověk ani neví, jestli je to pravda nebo není. Aktualizace: Zahlédl jsem nějaké novější díly, které jsou ještě strašnější. Stále testují a vymýšlejí větší blbosti, které jsou ještě méně přesné a zajímavé. Přestávám výsledkům úplně věřit. Mám chuť snížit hodnocení seriálu o hvězdičku - možná tak brzo udělám. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Tento pořad mě zaujal. To, co nabízí, může být zábavné a poučné. Není to ale ani jedno. V lacinější české verzi "Clever" jsem se dozvěděl víc zajímavostí. Většina pokusů je naprosto o ničem. Rozbije ocelová koule budík? Rozbije se skleněná koule při dopadu na zem? Co se stane s banánem vystřeleným do vzduchu? Všechno tohle se tu řeší... Musíte to vidět? Překvapí vás, že se skleněná koule po pádu rozpadne? Pokud je to pro vás šokující informace a čekali jste, že koule se od země odrazí a bude skákat jako hopík, je to pořad pro vás.___ Tenhle seriál nemá s vědou nebo zajímavostmi z jejího světa nic společného... je to jen tupé mlácení do věcí. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama