Reklama

Reklama

Criss Angel: Mistr magie

(pořad)
  • Česko Criss Angel: Extrémní magie (více)

Mistrovský iluzionista Criss Angel, v současnosti považovaný za nejvýznamnějšího člověka na poli magie, překračuje tradici a předvádí nám svůj svěží pohled na moderní mystiku. V novém exkluzivním seriálu na HISTORY®, Criss Angel: Mistr klamu, přenáší kouzelník své tajemství z jeviště do ulic a veřejně předvádí triky, které stírají hranici mezi realitou a iluzí. (History Channel)

(více)

Recenze (249)

Pimpy 

všechny recenze uživatele

Některý triky sou povedený, to bez debat. Ale většina triků sou dělaný "zakrývacím" stylem. Zkrátka Crisse zakryjou kusem látky, papundeklem nebo třeba prostěradlem, aby nikdo nic neviděl a on za tím krytím udělá trik. Takže nikdo nic vlastně neviděl. WTF?? Další sou "náhodný" kolemjdoucí, nic důvěryhodnýho. Dneska sem viděl, jak Criss nechává "zmizet" jedoucí auto, to si Criss myslí že sem slepej kretén??? ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Are you READY? ptá se nás na začátku každého dílu tento kouzelník, který mi připomíná Copperfielda. Jistě, trochu temnějšího a více cool, ale triky má stejně přesvědčivé. Pár věcí ale tomuto týpkovi nemůžete upřít - své řemeslo opravdu dělá rád a umí ho (na většinu triků prostě jen zírám a fakt těžce nechápu, jak tohle někdo dělá, viz chůze po vodě či levitace) nejen provést, ale i prodat. On je opravdový šoumen, na kterém je vidět, že ho fakt baví, když lidi na jeho triky jen zírají. Prostě a jednoduše, lhal bych sám sobě, kdybych zde neudělil plný počet. P. S. A nechápu ty negativní výkřiky, které se zde vyskytují. Fakt, že to jsou triky a že opravdu neumí kouzlit je snad jasný i 5letému děcku, ale tady jde o to, že to umí prodat a že ty triky vypadají reálně. Copak Copperfield opravdu umí kouzlit? Někteří by se nad sebou měli holt zamyslet… ()

Reklama

XdanteX 

všechny recenze uživatele

klasická šaškaráda kalibru Vegas....tedy se vší "pompou" a "šokujícností"... ILUZIONISTY mám rád....zdůrazňuju to proto že Iluze a Magie jsou tak trošičku rozdílné pojmy. Bylo by fájn to vtlouct do hlavy všem těm prostoduchým mozečkům co mu vřele asistují na ulicích (i těm u televize) a orgasmicky se pak pokaždé zmítají v údivu potom co Mistr Nevídaný předvede svou šaškárnu..........Nesmrtelný prvek zábavy. Pořád větší umění než SuperStar a podobné hnidokvasy...3,5 ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem rád sledoval David Copperfielda při jeho trikách či kouzlech. Vždycky se mi líbil. Criss Angel je taková druhá osoba v tomto oboru. Mě se to líbí. A je jedno, že to není skutečné kouzlo ani žádná magie. Ať si ti lidé říkají jak chtějí. Důležité je, že ikdyž je to trik, tak kolik z vás ho dokáže? Působivé. ()

Gerret 

všechny recenze uživatele

Je to podobný kouzelník jako David Copperfield, ale Criss Angel víc riskuje a o to je to lepší. Asi je to fakt nejlepší kouzelník součastnosti. Vůbec nepobírám jak ty kouzla dělá, fakt zajímavá podívaná. Ale rád bych to viděl naživo. Červen 2011: Trochu mě zklamala 2. řada, protože Criss sliboval, že bude ještě víc šílenější něž 1. řada, ale podle mě to tak nebylo, sice v něktrých dílech byli více nebezpečné kousky ale v jiných zase vůbec ne. A škoda že ve 2. řadě se nenechal zasáhnout tím bleskem jak sliboval taky v 1. řadě. Leden 2012: Třetí řada je zase o něco lepší než druhá, ale první řadě se nevyrovná. A jsem rád že u určitých kouzel dělají celou scénu na jeden záběr, protože je alespoň pak člověk nemusí podezírat z kamerových triků. „Are you ready?" Viděl jsem: 1.-3. řada 1x. Hodnocení řad: 1. řada 90%, 2. řada 70%, 3. řada 80%. Hodnocení 80%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno