Reklama

Reklama

Afro Samurai

(seriál)
  • USA Afro Samurai
všechny plakáty
Trailer

Epizody(5)

Obsahy(1)

Na temnou cestu ve futuristickém feudálním Japonsku se vydává samurai prahnoucí po pomstě za vraždu svého otce, kterou na vlastní oči kdysi v mládí viděl. Ze studia Gonzo se na nás valí přehršle soubojů , krve a končetin poletujících vzduchem. Seriál částečně čerpá z RUROUNI KENUSHIN: TSUIOKUHEN a SAMURAI CHAMPLOO. (gruvacek)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nepopsatelné, temné, depresivní. Odehrává se to v perfektním světě. Je to středověké japonsko a řežou se tam katanama, ale vytuněnější bojovníci mají klidně pistole nebo bazuky. V jednom díle se objeví i Afro Droid. Bitky jsou neuvěřitelně stylové podpořené nekompromisnímy přísnými beaty hip hopového guru RZA. A když už děj vypadá obehraně a zdá se, že Afro Samuraj prostě jen jde a kosí, tak přijde nějaký perfektní flashback (dorazil mne 4. díl). Pokud máte odvahu navléct si "number two headband" tak neváhejte a sežeňte si to! ()

werewolf69 

všechny recenze uživatele

Skvelá zmes napätia, násilia a hudby, stvárnená povedal by som až bizardnymi animáciami, ktoré miestami pôsobia karikaturistickým dojmom a to všetko umiestnené do fakt depresívneho temného prostredia. Takže po vizuálnej stránke Skvele!...škoda len že samotný príbeh filmu na mňa až taký sto percentný dojem nespravil. ()

Reklama

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem člověk, který moc anime neholduje, nevěděl jsem, s čím Afro Samurai příjde. Popravdě... moc jsem mu nevěřil. Ale nečekané se stalo skutečným a já si dosytosti užíval nadpozemsky propracovaný příběh o dvou páskách, sladké chuti pomsty a jednom mlčenlivém samurai, který po tom všem touží... ()

Klay 

všechny recenze uživatele

Ta hromada skvělých soubojů nemůže úplně zastřít dějovou pustotu za kterou se skrývá nejjednodušší myslitelná revenge šablonka a pocit, že by se to dalo celé odvyprávět v průběhu 20 minut. Dobře že jde o minisérii, dívat se na to v kuse, tak je to určitě za 3*. Takhle vás aspoň s každým započatým dílem znovu okouzlí stylová animace a bitky krvavější, než ty z Kill Billa. 70% EDIT: S odstupem zaokrouhluju hodnocení dolů. Afro samurai až příliš stojí na zpracování, a kromě vzpomínek na hezké obrázky ve mně nic nenechal. Stařičký Ninja scroll taky dějově neoslní, ale i přes archaický vizuál je mnohem nápaditější, dynamičtější a hlavně zábavnější. ()

gambit 

všechny recenze uživatele

Naprosto zničující atmosféra, geniálně propracovaný vizuál a skvělý hudební doprovod od RZA. Svět Afro samuraie mě okamžitě pohltil, leč musim přiznat, že po třech minutách mi byl jasný vývoj celé zápletky včetně rozuzlení. Tahle šablonovitost a předvídatelnost mi brání v udělení páté hvězdičky, přesto sem si tohle dílo maximálně vychutnal a komukoliv ho rád doporučim. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

  • Původní stejnojmennou mangu, která byla seriálu inspirací, napsal a nakreslil Okazaki Takashi. (Claude Speed)
  • Výroba jednej epizódy stála približne 1 milión dolárov. (Mihail123)

Reklama

Reklama