Reklama

Reklama

Ďáblovo dítě

  • USA Babysitter Wanted (více)
všechny plakáty
Trailer

Zdanie často klame. A niekedy smrteľne!  Angie Albrightová je študentkou histórie umenia. Ako väčšina študentov si potrebuje privyrobiť, a tak sleduje vývesku s inzerátmi, aby si našla prácu, ktorá by jej pomohla vylepšiť zlú finančnú situáciu. Odpovie na inzerát, ktorý hľadá dievča na stráženie. Dostane sa tak na odľahlú vidiecku farmu, kde má robiť opatrovateľku malého Sama , syna manželov Stantonovcov. Všetko je v poriadku, to však len do chvíle, kým nepadne tma. Potom sa začnú diať čudesné veci a namiesto stráženia malého chlapca bude musieť Angie bojovať o holý život... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je Paráda!! Horor složený s několika Subžánrů.. Slasher, Explo.. Sám ani nevím co dále:) Filmy kde jsou děti Posedlé Dáblem jsou všechny výtečné.. Case 39, ..... Film je předvídatelný a hned Jasný.. Ale ta Atmosféra od druhé Půlky byla Něco! Naháněčky, Krev, Lekačky! Porcování Lidského těla jako při zabíjačce.. Super! ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Film je pro mě překvapení, ale i zklamání zároveň. Úvodních 40 minut funguje suprově. I když jsem měl tedy problém si na Angie zvyknout, jelikož mi nebyla příliš sympatická (a není to proto, že byla křesťanka). Díky tajemnému chlápkovi je napětí zajištěno již od začátku a po příchodu na farmu, kde Angie vzala práci hlídání dítěte je naprosto ukázkově předvedeno, jak snadné je někoho jednoduše přivést skoro až do stavu šílenství. Stačí jen pár "hluchých" telefonátů. V tomto momentě bych dal snímku i **** a to zaslouženě. Nástává ale dalších 50min, které snímek sráží. A ne svým dějem, ten je, sice s přivřeným jedním okem, i dobrý, ale přemírou klišé. Nikdy jsem nechápal ve filmech, že postava které se podaří omráčit někoho, kdo jí chce ublížit, ho prostě nedodělá, ale ihned běží pryč, aby se onen dotyčný mohl mezitím probrat a jít po postavě znovu. Krucinál, i kdybych měl toho bastarda svázat, tak to udělám a nebudu riskovat, že mi bude moc ještě ublížit. No nic. Stejně tak nechápu, proč když Angie se již dostane ze zajetí, tak běhá po farmě jak blázen a nechá se znovu chytit, místo toho aby utíkala úplně do háje. A jedno kam. Prostě co nejdál. Takových věcí je tam více, ale druhou půlku filmy nejvíce sráží sám Sam, dítě které měla hlídat, dítě ďáblovo. Jeho herecký projev je tak tragický, že celý film sráží ještě více. Za celý film neřekne jinou větu než "Mám hlad." a celkově působí jakoby neměl všech 5 pohromadě. Paradoxně se mi v posledních několika minutách Angie líbila, protože se se situací, narozdíl od jiných filmů, nesrala a napravila tak 2 předešlá zaváhání, která jí vlastně do té situace přivedla, ale co. Babysitter Wanted umí upoutat divákovu pozornost v celé stopáži a umí si vybudovat i slušnou atmosféru, což je jeho plus. A i když člověk musí nad něčím více či méně přivřít oči, tak si ho i užije. Nicméně není to snímek, ke kterému by se člověk nějak extra vracel. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

OMEN, MIKEY a VRESKOT v jednom. :-) Tento horor je zložený z dvoch rovnocenných častí. Úvodnej strašidelnej a "after twist" slasherovej. A obidve fungujú na jednotku. Na to aby som dal vyššie hodnotenie by tu ale nesmel byť klišéovitý záver, typický pre USA horory. Každopádne po dlhom čase slušná, intelekt neurážajúca zábava ozvláštnená už spomínaným a podľa mňa neočakávaným zvratom v polovici filmu. Odporúčam. (3.3.2009) ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ve velmi dobře fungujícím úvodu je nám představena hrdinka filmu - studentka historie umění Angie, která odpoví na inzerát shánějící dívku na hlídání, pár jejích spolužáků, kteří divákovi ukazují, že zrovna Angie si bolestivou smrt nezaslouží, a tajemný muž v tmavém obleku, jehož chování je přinejmenším znepokojivé. Dále se děj přesune na odlehlou farmu Stantonových, kde bude naše hrdinka sympatickému manželskému páru hlídat jejich zakřiknutého syna Sama. Jen co padne tma začne do domu někdo opakovaně telefonovat a divákovi je ukázán onen zlověstný muž, stojící opodál. Moc originálně to nezní, že? To je sice pravda, ale alespoň to funguje! V tuto chvíli jsem opravdu začal pociťovat strach a napětí a v duchu jsem jásal, že se po delší době zase objevil povedený horor. A pak se asi v padesáté minutě stalo něco, přes co jsem se nebyl schopen až do konce přenést. Ten zvrat mě sice fakt překvapil, ale osobně bych byl raději, kdyby byl Babysitter Wanted obyčejou naháněčkou s degenerovaným psychopatem, než takovouto pochybnou směskou subžánrů. Navíc je to celé docela prabídně odehráno, chvílemi jsem z toho měl dokonce pocit nechtěné parodie. Už dlouho jsem neviděl film, který by si to u mně svou druhou polovinou takhle zkazil. Do zvratu 7/10, po zvratu 3/10 -> celkově 5/10. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Věřící vzorná mladá holka Angie přijede na kolej a rozhodne se přivydělat si hlídáním jednoho malýho nenažranýho špunta. Co se ale nestane? No věci se poserou, jak jinak. Hned první noci přijde na návštěvu neznámý zjizvený plešoun. Ten ale nebude zdaleka tím nejhorším.... A teď hádejte, je tenhle film slasher, exploitation, nebo snad nadpřirozený horor? To je právě ten problém, takový nakonec trochu přepísknutý hybrid toho všeho. Rychle jsem se dostal do děje, prvních 45 minut stačí k vybudování velmi slušný atmosféry, jenže pak se to prostě ne úplně ideálně vyvrbí. Ale pořád, celkově, se jedná o zajímavý horor, na který nevidím důvod proč se nekouknout. I na řezničinu dojde. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama