Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Darth Sidious pověří lovce odměn Cad Bana, aby se vloupal do archivu chrámu jediů a ukradl tam vzácný holokrom. (KGBelik)

Recenze (7)

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět můj oblíbený záporák a to samo o sobě je zárukou kvalitní epizody. Dále dostaneme kvalitní souboj se světelnými meči a občas i nějaký ten vtip. 5 hvězd uniklo jen o chlup. ()

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Můj oblíbený bounty hunter se vrátil, takže už to stačilo k tomu, abych si tuhle epizodu užila. Navíc mnohem lepší animace a dabing jsou velký posun kupředu oproti předchozí sérii. Na 20 minut je to překvapivě dějově hutné, stihneme navštívit bitevní pole i jedi temple, nechybí napětí a oblíbené postavy. Moc povedený rozjezd 2. série. 5 hvězd ()

Zajímavosti (6)

  • Holokrony původně vytvořili Tom Veitch a Cam Kennedy pro komiksovou sérii „Dark Empire“, kterou v letech 1991–1992 vydávalo nakladatelství Dark Horse Comics. Od té doby se stali základem příběhů z rozšířeného vesmíru. Často se používají jako bonusy nebo trofeje ve videohrách založených na Jediích od LucasArts. (KGBelik)
  • Když Obi-Wan zkontroluje systém, text Aurebesh v pravém dolním rohu obrazovky znamená „chrám Jedi“ a text vlevo dole znamená „střecha“. (KGBelik)
  • „Jedi fortune cookie“, který otevírá epizodu, zní: „Každá překážka je nová zkušenost.“ (KGBelik)

Reklama

Reklama