Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka vojáků je povolána, aby výzkumnou laboratoř zbavila krvežíznivých zombie, které se z tamějších lidí staly následkem nepovedeného pokusu. Jeden z vojáků je však kousnut a utíká z areálu. Dostává se do striptýzového klubu, kde se později změní v zombie a zaútočí na jednu z pracovnic. Z té se také stane zombie, jenže na rozdíl od jiných nahnilých "kolegů" je nadále schopná normálně přemýšlet a tak dál vykonává svou prácí. Muže tím dostává do varu, jelikož jako zombie striptérka je mnohem vášnivější a divočejší, avšak je tu jeden problém – a to ten, že jí své zákazníky. (Ssimca)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Naprostá blbost, která chce být vtipná, ale vůbec není. To je možná kouzlo vtipu tohoto filmu, když je něco trapné, tak to musí být zákonitě i legrační. Barové tanečnice předvádějí úhledné selikony, dostávají muže do varu a v zákulisí si trhají navzájem vzteky kalkotky. Byly hezké, to ano. Jejich výkony odpovídaly jejich předešlé filmografii, kterou z drtivé části tvořila porna. Každopádně, dost oddychový film s občasným náznakem vtipné scénky. Rozhodně mě to nenudilo o moc víc, než v ten samý den zhlédnutý Mejdan v Las Vegas. 60% 27.12. 2009 ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Přiznané céčko s ohromnou porcí nadhledu, skvělých hlášek ("Je to mravní úpadek. Ale dělá to tak úžasný zisk." "Tvůj optimismus z tebe dělá idiota."), koz, filozofujících striptérek ("Miluju tě." - "Láska je mrtvá."), brutality a s bordeltátou, který je sice členem klubu držení zbraní, leč neumí z nich střílet. Možná znáte starý trik znalých kněžek rozkoše s odpalováním pingpongáčů bez rukou (viz Winona Ryder v South Park: Peklo na zemi), ale kam se hrabe na útočnou verzi s kulečníkovými koulemi! Jo, tvůrci asi byli na tripu, ale já si tenhle "zájezd" s nimi užil dosyta. ()

Reklama

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Už od začátku mile sympatická veselá poloamatérská podívaná. Robert Englund je se svým sprejem proti děfkám přímo k pomilování, vysloužilá ruská "balerína" s roztomilým akcentem jakbysmet a Jenna s kámoškama kupodivu hrají nad očekávání slušně (jen u tý tyče se mohly snažit trochu víc, holky plesnivý). Spousta povedeného gore a vtipných hlášek ("You see this? What colour is that?" - "Cappuccino?" - "Right, meaning you're cleaning this entire mess up!" ... :´) ) a celková hrubá nekorektnost téhle párty úchylárny dělají ze Zombie Strippers adepta na status kultovní pyčovinky. V dnešní době určitě potleskuhodné, jen víc takových! ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Řeklo by se, že veškerý potenciál je vyplýtvaný již v názvu (původním samozřejmě), ale kupodivu tomu tak není. Nadšené zombie čtenářky Nietzscheho jsou totiž výborné, a chtěně vtipné, i v průběhu celé stopáže. Tedy pokud budete v té správné náladě. Je sice evidentní, že veškerý rozpočet padl na úvodní a závěrečnou scénu, ale právě i pro tu neskrývanou lacinost to funguje jak má. Což vzhledem ke zpracovávané "látce" příjemně potěší. Doufám, že vznikne pokračování. Moc by mě zajímalo jak dopadne nakousnutý osud věrného mezka Pepého. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po včerejším zápase s Kanadou jsem potřeboval nějakou vzpruhu, protože žádné velké „vzrůšo“ naši kluci nepředvedli a tak jsem sáhnul po dlouho přehlíženém kousku ve své hororové sbírce. Kašlal jsem na to, že jde o zombie film, které moc nemusím, ale to už víte. No a jelikož tu „hraje“ moje oblíbená Jenna, byla to jasná volba. Navíc se mi líbila scénáristova myšlenka vyplodit něco nevídaného, tím myslím zombie striptérky – to se jen tak nevidí. Bohužel jsem velmi brzo pochopil, že kromě nahých koz a natřásajících se zadků mne tu nezaujme asi nic. On byl tenhle snímek stejně více méně postavený jen na tom, což byla škoda (pro hororového fandu). Takže jsem se hodinu a půl nudil jako prase a jediným zpestřením byla vážně jen ta erotika, což je dost málo. I sám velký Englund už má nejlepší léta za sebou, poslední dobou proto bere většinou role v samé „sračce“. Normálně bych asi hodně nízké hodnocení, ale když já mám pro dámu (která se jmenuje stejně jako mé oblíbené pití) velkou slabost. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • První nakažený voják se jmenoval Byrdflought, což bylo myšleno jako slovní hříčka na epidemii ptačí chřipky, v anglickém jazyce bird flu. (facojurka)
  • Film byl natočen za pouhých 18 dní. (facojurka)
  • Vyhazovač v klubu je přítel protagonistky Jenny Jameson Tito Ortiz, legenda zápasů v kleci. (facojurka)

Reklama

Reklama