Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

boshke 

všechny recenze uživatele

Shaun byl pro mne doslova zjevením. Vždy jsem si myslel, že většina pořadů v Kouzelné školce (a nejen v ní) akorát dětem vymývá mozky. Shaunovy příběhy jsou však tak vtipné a tak nápadité, že je ti caparti snad ani v plném rozsahu nemohou pochopit (třeba jak zazobanec koupí tu ovčí patlaninu). Strašně milý, příjemný humor... 90% (1. série - 90%, 2. série - 100%, 3. série - 70%) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Absolutne genialni zalezitost. K dnesnimu dni ctyricet cca 7 minutovejch epizod a ani jedna neni slaba, samozrejme ne uplne vsechny jsou dokonaly, ale pod nadprumer nespadne zadna, v kazdym dile je nejaka zajimava zapletka a spousta vtipku na zasmani. Navic na plastelinu se desne prijemne kouka a sestava hlavnich hrdinu nema chybu. K tomu si pripoctete paradni, i kdyz misty zbytecne se opakujici hudbu a mame tu jeden z nejlepsich animovanejch serialu. ()

Reklama

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Ardmanů prostě nápady nedojdou snad nikdy. Navíc plastelínovou animací jdou stále tak trochu proti proudu, ale když ona má svoje úžasné kouzlo a když si navíc představíte tu dřinu, co je za každým okýnkem filmu, tak je jasné, že ti, kdo se na tom podílí to dělají s naprostou láskou. A proto jejich příběhy mají srdce, jsou hravé a jako bonus v nich najdete neskutečné možství malých vychytávek (třeba tlustou ovci, jejíž vlna pohltí cokoliv, co do ní spadne a pak se z ní stává solidně vybavené vetešnictví, spolknutý CD přehrávač, koktejl u bazénu, ovce skládající rubikovu kostku při rabování stanu, nebo třeba když se ovcím dostane do ruky štětec a malířské plátno). Prostě u ovce Pižly (předpokládám, že je to ona) musí pookřát každá duše a je radost jí sledovat. Béééé! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Bééé!" Tak konečně se ovce zbavily své nudné image bečících lenochů. Ovečka Shaun totiž dokáže vše kolem sebe řádně rozpohybovat, a to fyzicky i mozkově, takže o vychytralé nápady i zábavu je řádně postaráno. Zejména mě zaujalo, jak ty ovce řádí, ale při kontrole vždy spolehlivě spí. Potvory. Takže, i když nejsem žádným ortodoxním fandou oživlé plastelíny, tak tohle beru. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • V této epizodě se neobjeví pes Bitzer. (Aknah)
  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)
  • V tejto epizóde je použitá hudba z Rossiniho opery "Straka zlodejka". (lemonova)

Reklama

Reklama