Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

Merwin 

všechny recenze uživatele

Hah tak tohle je naprosto výbornej seriál. Když má člověk horší náladu tak tohle je stoprocentní lék. Výborně propracovaný a nadabovaný scény. Přes obtloustlého a líného kocoura přes prasata k ovčímu miminu, který je ovšem dokonalý (a to nemluvim o vizáži kuřat, u kterejch jsem myslel, že umřu) :D:D:D vřele doporučuju. ()

Ducharme 

všechny recenze uživatele

Po 5 hodinách nepřerušovaného sledování tupě zírajícího stáda, jsem dospěla k několika opravdu zásadním poznatkům: 1. partnerem od ovečky není beránek, nýbrž opět ovečka 2. ovce mají ocas 3. ovce se směje zásadně na půl huby 4. malá ovce s dudlíkem je nejroztomilejší na světě 5. chci malou ovci 6. využívat psa jako sluhu není nezákonné 7. prase je člověku podobnější, než by se mohlo zdát 8. po stavbě Babylonské věže nebyla zvířátka stižena stejným trestem jako lidé 9. člověk se může stát závislým na ovci z plastelíny 10. Béééé Béééé Céééé snad nikdy nezklame... Úžasně milé! ()

Reklama

Ketri 

všechny recenze uživatele

Tento seriál jsem objevila náhodou, když jsem ho nahrávala mé dvacetileté neteři. Říkala jsem si, že by možná měla navštívit nějakého specialistu, ale pak jsem nestačila koukat. Můj tehdy 18měsíční syn vydržel koukat nepřetržitě za sebou na několik dílů a nemohla jsem ho od toho odtrhnout - a nejen jeho. Od té doby jsme to celá rodina zhlédli již nesčetněkrát a stále se na to dá dívat. Před tvůrci opravdu smekám a moc moc doufám, že budou další díly. Já tu ovci prostě zbožňuju ... 100% ()

Nawri 

všechny recenze uživatele

Malé roztomilé ovečky, stačí 5minut a dokonale vás to uklidní. To miminečko je k sežrání, ale největší profík je vyžraná ovce. Ten borec je typickej anglán, z těch kotlet nemůžu :D, možná by mohl být líp vykreslený(vyplastelínovaný) pes, ale co už, 5 béé, teda hvězd jak vyšitých. Jo a zapomněl bych na ty prasata, gangsteři jak sviňa :)) ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

100% beeeeeee °°b Jelikož jsem viděl jen 1. serii, tj. prvních 20 dílů, mohu o nich krátce poreferovat. //// 1.díl Off.the.baa! - ovce hrají fotbal s hlávkou zelí, klidný průběh narušují prasata, která na hlávku dostala chuť //// 2. Bathtime - nadchází čas koupele, jenže došla teplá voda //// 3. Shape.up.with.Shaun - jedna ovečka nám moc přibrala a Shaun jí musí dostat zpátky do formy //// 4. Timmy.in.a.tizzy - boj o hračku pro malou ovečku //// 5. Scrumping - boj o jablka Ovce vs. Prasátka //// 6. Still.life - umělecké ovce nám něco namalují //// 7. Mower.mouth - nenažraný kozel //// 8. Take.away - ovce kupují pizzu //// 9. The bull - Shaun jako toreador //// 10. Saturday.night.Shaun - ovčí diskotéka ve stodole //// 11. The kite - přiletěl drak //// 12. Little.sheep.of.horrors - hororový díl //// 13. Buzz.off.bees - zabijácké včely útočí //// 14. Fleeced - je čas stříhat vlnu! //// 15. Shaun.shoots.the.sheep - Shaun fotografem //// 16. Big.top.Timmy - přijel cirkus a ztratila se nám jedna ovečka //// 17. Fetchin - farmář odjel a ovce nám zdivočely //// 18. Mountains.out.of.molehills - protivný krtek //// 19. Whos.the.mummy - Shaun matkou :) //// 20. Things.that.go.bump - noc plná hrůz ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • V celém seriálu nezazní žádné dialogy. Hlavní postava komunikuje výhradně bečením a své myšlenky vysvětluje kreslením diagramů. (philip.j.fry)
  • V tejto epizóde je použitá hudba z Rossiniho opery "Straka zlodejka". (lemonova)
  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno