Reklama

Reklama

Ztracený ostrov

  • USA After Dusk They Come (více)

Skupina přátel přežije ztroskotání lodi a doplave na neprozkoumaný ostrov. Brzy jsou unášeni jeden po druhém členy starobylého kanibalského kmene, na který evoluce již dávno zapomněla. (oficiální text distributora)

Recenze (113)

jefff 

všechny recenze uživatele

Ztracený ostrov mohl být klidně jeden z nejzajímavějších hororových počínu roku. Bohužel celý film je založený pouze na stokrát ohraných postupech a inovace či nový nápad je na bodu mrazu. Masky monster jsou nadruhou stranu velice povedené, herci sice neexcelují, přesto na průměrný horor bohatě stačí. Škoda jen málo propracovaného scénáře a nudné režii, mohla to být totiž slušná řežba:-) ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Tak som si včera šupol dve lajny, pričom prvou z nich bol Zapomenutý ostrov. Názov je výstižný, pretože „zapomenutý“ určite ostane. Herecké výkony ako z porno filmu, slaboduché ľakačky, pridusené dialógy, zbytok hučal ako starý piliňák a dej mi bol jasný už v čase, keď som tento nepodarený cirkus napaľoval na DVD-RW (ďalej sa už nedostane). Ani sa nedivím, že sa toto celé užívateľovi píšucemu sem tradične a trápne tučným písmom tak páčilo. Radšej sa vŕtajte 90 minút ukazovákom v nose, prinesie vám to určite lepšie zážitky. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Piati mladí, nesympatickí Američania - dvaja blbečkovia, dve štetky a jeden nechutný, obézny somár, stroskotajú s malou výletnou jachtou na "Stratenom ostrove". Veľmi skoro zisťujú, že tam nie sú sami. Sú vydaní napospas nemilosrdnej rase, primitívnych, mimoriadne agresívnych kreatúr, čo vyzerajú ako potomkovia úchylného, zoofilného Predatora, ktorý sa spáril so slepou opicou. Vo filme sa objavia len krátko, až v posledných scénach. Väčšinou počuť len ich vrčanie, mľaskanie, kvílenie, fučanie a podobné pazvuky. Tento šablonovitý, béčkový horror natočil, ako svoje debutové dielo, režisér Jorg Ihle. Keďže sa jedná o jeho prvotinu, tak s prižmúreným okom, tomu dám dve hviezdičky. Ale nabudúce už budem prísnejší. ** ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak hned z kraje musím říci, že se jedná opravdu o dost nepovedenej horror, který se snažil něco vytěžit z výbornýho the Descent, ale moc se mu to teda nepovedlo, ale pěkně od začátku. To takhle jedna pětičlená skupinka vyrazila lodí na výlet, ale jelikož měli smůlu tak ztroskotali u jednoho ostrova a aby ty smůly nebylo málo tak ostrov obývají kříženci opic, lidí a kdo ví čeho, kteří rozhodně nejsou vegetariáni. Jo a jsou slepí. Během chviličky tak je z pětičlené skupinky jednočlená a začíná pralesní naháněná. Zní to hrozně? Ono to hrozně nejen zní, ono to hrozný i je. Postavy jsou příšerné, zabití směšná no vlastně žádná, nic z nich prakticky neuvidíme, uvidíme téměř vždy až mrtvolu, gore téměř žádné, atmosféra minimální která nestojí téměř za řeč. Co se týče masek tak ty jsou docela dobré, ale mohli být lepší. Snad jediné co se opravdu povedlo tak je prostředí, příroda je opravdu pěkná, ale kvůli přírodě se na horror nekoukám, to se koukám na dokument. Celkově to vlastně ani nestojí za pozornost, nic nového, viděno již mnohokrát a mnohem lépe natočeno. No prostě další podprůměrnej přírodní skoro slasher, nic novýho pod sluncem. ()

Ruut odpad!

všechny recenze uživatele

Kvůli filmům jako je Ztracený ostrov, je žánr hororů vysmívaný a braný jako něco podřadného! Všechno tu je špatně. Partička výletníků na zapomenutém ostrově (samozřejmě nesympatičtí a toporní) se nahání s příšerama, které mají být jakýmsi pozůstatkem pravěku - vypadají jako kříženci šimpanzů s papoušky. Samozřejmě jsou to lidi v chlupatých kostýmech. Atmosféru má tvořit uřvané bubnování, jaké známe ze stovek podobne sračkoidních nesmyslů. Kamera snímá honičky zod nohou jejich aktérů - takže je vše roztřesené a nepřehledné. Útoky jsou nenápadité a nudné. Jo a pořád tam někdo skučí (ty příšery) jako unavení lvi. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film se měl původně jmenovat The Tribe. (Chatterer)

Reklama

Reklama