Reklama

Reklama

Detektiva Chana (Nicholas Tse) čeká velký životní okamžik. Ve chvíli, kdy jeho nastávající v místním klenotnictví vybírá svatební prsteny, je před obchodem přepaden obrněný vůz s penězi. Mohutnou explozi, která loupež provází, dívka nepřežije. Chan od té doby prahne po pomstě, lupiči však zmizeli beze stopy. O šest měsíců později Chan při řešení jiného případu na vrahy své snoubenky narazí. Začíná hongkongská akční podívaná se skutečně adrenalinovou náloží: vzrušující honičky, dynamické přestřelky, vše (včetně humoru) v ideálně namíchaném filmovém koktejlu. Spravedlnost se neobejde bez tvrdých pěstí. Hongkongská akční podívaná s adrenalinovou náloží. Legendy bojových filmů Jackie Chan a Jet Li se pomalu stahují z akční kinematografie, ale mezitím v Hongkongu dospěla nová generace fyzicky zdatných herců. Jejich filmy kombinují reálné fyzické dovednosti aktérů se speciálními efekty pro maximální adrenalinový atak na diváka...
Na tradičně prostinký a schematický příběh jsou navěšeny spektakulární akční sekvence, v nichž herci předvádí dech beroucí kung-fu souboje a krkolomné kaskadérské kousky, které nekřiklavě překračují hranice fyzikálních zákonů. Vznikl tak další famózní důkaz, že centrem bojových filmů i dnes zůstává Hongkong. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Jossie 

všechny recenze uživatele

Velmi hezký akčňák o třech policistech, které svedla dohromady snaha o zničení gangu zabijáckých "sourozenců" ze sirotčince, kteří bez milosti zabíjejí a nezajímá je nic a nikdo kromě peněz a sebe samých. Díky zcela rozdílným charakterům policistů a zrádci někde v samém středu, skvělé přestřelce na samotné policejní ústředně a ztracenému bratrovi jsem docela zapomněla na to, co mě od počátku hrozně štvalo, na ty naprosto neporazitelné zločince. Nebýt jich, bylo by to za 5*. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Akční nářez, který nemůže nikoho nechat chladným. Vynikající kladné cop duo Nicholas Tse,Shawn Yue tentokrát proti zápornému Jacky Wu a jeho bad ass kumpánům. Film má neuvěřitelné tempo, šlape jako švýcarské hodinky, velmi dobrý příběh s pár zajímavými zvraty, úchvatný vizuál a hlavně perfektní souboje především v první hodině, v té druhé nám Benny Chan dává lehčí oddech a roznese nás na kopytech ve Finále, kde opět neporazitelný Jacky Wu bojuje proti dvěma klaďasům a vlívá velmi rychle adrenalin do těla. Závěrečný fight patří do topky. Benny Chan má řemeslo v paži a tímhle filmem mě položil na lopatky. Akční film se vším všudy. 95% ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Ideálne namiešaný koktejl naivného patosu (ktorý ma na rozdiel od Flash Pointu neurážal, ale bavil), prevarených tém (zrada, korupcia, smrť blízkej osoby) a hlavne peckovej akcie. Film bez hluchého miesta a aj keď v polke akcia trochu uberie z plynu, pozonosť udržiava vďaka zaujímavému príbehu (veľké plus za myšlienková konfrontáciu dobra a zla). Hong Kong aký poznám, zo všetkým čo milujem. 90% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velice slušný a nenáročný akčňák hongkongské produkce. Akční scény jsou sice silně předimenzovány a postavy po kopu odlétají několik metrů, hrdinové vydrží více než boxovací pytel a film ne vždy ví čím chce být, což dokazuje zbytečně přepálená stopáž. Na druhou stranu se ale na film pěkně kouká, akce je dost a ve většině případů opravdu kvalitní a postavy nejsou pouhé loutky pana režiséra. Všehovšudy slušná podívaná. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Nemusíte se bát, pokud děláte dobré věci… Svět dobrých a zlých policajtů v asijské krimi, se všemi dějovými zápory, ale i akčními klady. Banda zločinců je dost drsná a karate tu měli všichni už ve školce místo češtiny. Ehm – čínštiny. Akce ujde, tvůrci vědí, že zvuk rozbitého skla je v DTS efektní a tak se tu vysklívá a vysklívá. A gangsteři na konci vyvrátí domněnku, že na policejní stanici chodí pro ,,své lidi“ jen Terminátor! PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE **** NAPĚTÍ ** Co uvidíme (možná) příště? Přehlídka toho, ,,jak se točí akce“ se přesune ze závěrečných titulků do úvodních, abychom neměli o herce strach! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Benny Chan požadoval, aby nebyli použiti žádní dvojníci, a všechny scény ponechal jen na hercích. (KucC)

Reklama

Reklama