Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hank, který trpí spisovatelským blokem, se rozhodne přijmout nabídku časopisu Hell-A na pravidelný blog. Karen pozve Hanka pod záminkou rodinné večeře ke svému snoubenci Billovi a tam se ho snaží vehnat do náruče své přítelkyně Sonji. Becca všem vypráví, jak se její rodiče seznámili. (Česká televize)

Recenze (3)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zosobnění veškerých mužských neřestí se hned ze startu usadilo v centru mého zájmu, prsatá pokušení mu sama otevírají svou náruč a on u toho ještě dokáže být sakra vtipný. Hank Moody, uznávaný spisovatel v tvůrčí krizi, který vypouští oplzlé narážky, střídá chlast s drogami, nadržené paničky středního věku s náctiletými pokušitelkami, je pozvaný na party ke své bývalé partnerce, zjistí, kolik let je vlastně agresivní nymfomance a koho je vůbec dcerou. A lehce to přepískne s hulením. Odnese to umění!! ()

Locksley

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nesympatická, rádobychytrá dvanáctiletá dcerunka!!! si vyjde na večírek ( rodiče ji v pohodě pustí) , kde si chce zahulit ( dál by se vidělo ), je nasraná na ty samí rodiče, kteří si pro ni přijdou, a oni se tomu frackovi skoro omlouvají za trapas, kterej jí udělali. Tvl, Bůh žehnej vypatlaný Americe!!! ()

Reklama

Reklama