Reklama

Reklama

Sedm přátel z vysoké školy se potkává na svatbě na pobřeží, kde si dva z nich řeknou své Ano. Svědkyně však měla s ženichem vášnivou aférku... Lila Hayes (Anna Paquin) a Tom McDevon (Josh Duhamel) se poprvé setkali na vysoké. Oba se stali součástí kruhu blízkých přátel, kteří sami sebe nazývali Romantiky. Šest let po ukončení studií chystají Lila s Tomem svatbu a při této příležitosti se všichni Romantici po letech znovu setkávají. Nevěstina spolubydlící z vysoké Laura Rosen (Katie Holmes) jde Lile za svědka. Jenže Laura má před svou kamarádkou tajemství – Laura měla aféru s Tomem v době, kdy už chodil s Lilou. A zdá se, že jejich city stále ještě nevychladly. Ve svatební den tak s přibývajícím alkoholem vylézají kostlivci ze skříní. Lilin bratr Chip (Elijah Wood) se například z nenadání přizná, že mu Laura nedá spát. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (56)

erapo 

všechny recenze uživatele

V prvom rade nevie hrať. Kto? Katie Holmes! Pred koncom sa uberali moje myšlienky smerom, že dejovú niť by som potiahol úplne iným smerom, myšlienka "klubu romantikov" ma dosť zaujala a určite by sa z nej dalo ťažiť, a preto som nerozumel prečo sa tvorcovia uchýlili k takejto alternatíve. Ale čím ďalej som rozmýšľal, tým viac mi paradoxne táto snímka dávala zmysel. Ešte dodám, že hudba super, kamera niekedy dosť skákala a kazilo to u mňa dojem. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Tak rozhodně se nejedná o komedii, ale drama, drama o partě přátel, které se odehrává v průběhu dvou dnů. Tenhle film v sobě určitě měl nějaký potenciál, hlavní jádro, nebo spíše myšlenka, které pravděpodobně chtěla Niederhoffer dosáhnout rozhodně nemusela být špatná, jenže to by chtělo zkrátka zcela jiné pojetí a zajímavější režii. Celý film je hodně nezáživný. Navíc mi vůbec nesedlo ústřední duo. Mezi Katie Holmes a Joshem Duhamelem to absolutně nezafungovalo, nevěřila jsem jim vůbec nic. Anna Paquin se snažila, ale ani ona nevytrhne film ze slabšího průměru, trochu mě mrzelo, že Elijah Wood dostal tak málo prostoru. Největším nezdarem filmu je pak jednoznačně závěr, to byl prostě úlet a vůbec nechápu, o co se tady Niederhoffer pokoušela. The Romantics je tak naprosto zbytečný film, který nemá vůbec co nabídnout. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Komedie to teda není ani náhodou. Narazila jsem na to, když jsem si prohlížela filmografii Anny Paquin a docela mě to zaujalo, o to větší šok jsem měla, když jsem zjistila, že tam hraje i Dianna Agron, Adam Brody, Josh Duhamel a Elijah Wood, neváhala jsem ani minutu a přesto, že to tady má tak malé hodnocení, mě se to fakt docela líbilo. No upřímně to bylo docela praštěný, šestice kamarádů rozdělí do dvojic aby našla ženicha na útěku. Je jasný, že se to trochu zamotá, i když tady se to občas zamotalo až tak, že jsem kroutila hlavou. A pro jednou mě Malin Akerman nerozčilovala, naopak jsem obdivovala krásný šaty co na sobě měla skoro polovinu filmu. Poučení z tohohle filmu? Nezvěte si na svatbu bejvalku snoubence, nehledě na to jestli je to vaše nejlepší kamarádka nebo ne. A víte co? Já tomu klidně dám 4* ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

JOJ CINEMA HD - Nebylo to tak zlé, jak jsem z počátku, zejména díky aktuálním 46%, čekal. Úvod takový plytký, pak se to rozjede a zcela nenáročně to odsype a je tu konec, který je pravda dosti náhlý, ale tak co už. Co mi hlavně utkvělo - hudba. Ta byla super. Ve finále kvalitní 3 hvězdy. 67% (with J.) ()

anusha 

všechny recenze uživatele

do lubiveho indie pozlatka zabalena sracka co sa ta tvari ze rozumie ludskym vztahom. nesympaticka katie holmes (inokedy ju mam celkom rada) presviedca ze je vasnivejsia a zabavnejsia ako anna paquin (??) .. nevinim ju ze to neuhrala ved ako by aj mohla. nelogicke a vrcholne nepacive. na celom filme ma najviac zaujali svadobne saty na konci :) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • V snímke odznie kultová hláška "Nejsem sice kovboj, ale jsem pořádnej hřebec." zo slávneho filmu Polnočný kovboj (1969). (Autogram)
  • Celosvětová premiéra proběhla 24. ledna 2010 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)
  • Původně byla do filmu obsazena Liv Tyler. Nahradila ji ale Katie Holmes. (HappyTez)

Reklama

Reklama