Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V ulicích New Yorku začíná řádit sériový vrah, který u obětí zanechává básně popisující jeho hrůzné činy. Případ dostávají na starost dva ostřílení detektivové (Robert De Niro a Al Pacino), přičemž se ukazuje, že hříšník se může skrývat i v řadách policie. (Satan)

Recenze (302)

Jumbotron.cz (Václav Urbánek)

"Tohle jsme prostě viděli stokrát. Rádoby drsná kriminálka ze špinavých ulic amerického velkoměsta, kde je každý druhý afroameričan buďto práskač nebo drogový dealer s deseti zlatými zuby. V takovém prostředí se není moc co divit, že charismata De Nira a Pacina neroztáhnou křídla ani na půl délky,…"

Recenzie.org (Ivan Kučera)

"Možno sa neveriacky pozeráte na hodnotenie 20% a pýtate sa „Je to naozaj také zlé? Veď v tom hrajú Pacino a De Niro!“. Oproti filmom Paris Hiltonovej je to niekde inde, ale STÁLE je to zlé, len z iných dôvodov. Kým Paris Hiltonová na 99% žiadnymi hereckými schopnosťami nedisponuje, De Niro s…" více

Související novinky

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (více)

Reklama

Reklama