Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Isabella Rolandová, obyčejná kadeřnice z Berlína, tomu zpočátku nemůže uvěřit; ale Archibald Kent je opravdu oficiální vyslanec maličkého středozemního království San Ferino a přijel jí oznámit, že jejich nedávno zesnulý král Victor byl jejím biologickým otcem. A protože je Isabella jeho jedinou zákonnou dědičkou, musí nastoupit na trůn, jinak pět set let stará monarchie přestane existovat... Isabella ve své nové královské roli ráda pečuje o svůj vzhled, ale jsou zde i jiné stránky protokolu. Ty jí přibližuje německý paparazzi Marco, jenže dojde k nečekané komplikaci: oba se do sebe zamilují. Budou tak muset volit mezi prací a trůnem na jedné straně a láskou na straně druhé... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Blackberry 

všechny recenze uživatele

Aj keď si človek povie, že je to len fantázia a nemá to nič spoločné s realitou, dokáže si to pozrieť a trochu prepadnúť sladkému príbehu lásky a romantiky. Určite lepšie ako tie nekonečné Rosamunde Pilcherové ci Ingy Lidstromové. A po dlhšom čase som opäť zazrel Felicitas Woll a bolo to celkom príjemné. ()

davidek 

všechny recenze uživatele

No neměl jsem dnes odpoledne chuť na nic(myslím práci) tak jsem si pustil tuto německou hovadinu. Pěkně jsem si odpočinul a proto žádná ztráta času. ()

Reklama

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Stokrát, ba víckrát omletá historka o prosté dívčině, jíž je nabídnut královský titul. V kolika verzích jsme už takový příběh viděli? Šlo o řadu amerických produkcí, francouzskou obměnu a mnohé další - no a teď přicházejí se svou troškou do mlýna i naši západní sousedé. V jejich podání není téma o nic nosnější, naopak je stejně k zblití jako verze ostatní. Tímto filmem dostává prudce sestupnou tendenci i kariéra Felicitas Woll, která se sune od jakž takž přijatelných "Holek" co "to chtěj taky", přes celkem příjemný "Berlín, Berlín" do hlubin komerčního televizního suterénu. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama