Reklama

Reklama

VOD (1)

Keith Ripley je starý zkušeny lupič, který se řídí nepsanými zákony zlodějů: odvést svou práci, krýt partnerovi záda, nezdržovat se a nikdy nespolupracovat s policii. Jeho bývalý partner Victor se těchto pravidel bohužel nedržel a zaplatil za to životem. Nyní však Keithovi docházejí síly a on dluží příliš peněz ruské mafii, aby se do nějaké větší akce pustil sám. Objevuje se ale Gabriel - mladý a poněkud temperamentní pomocník, který s Keithem nejprve těžko hledá řeč, ale později s ním vytváří sehranou dvojici. Společně se poušti do jejich životni akce, která by jim oběma - v případě úspěchu - zajistila klidný důchod. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

Plesna 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu bylo mnoho momentů, kdy jsem ho chtěl vypnout, ale mým zvykem (naštěstí) je se podívat na filmy až dokonce a konec, pro mě, naprosto nepředvídatelný to o hvězdu ze dvou na tři zvedl. Zápletka byla dobrá, ale s rolemi, které hercům evidentně úplně neseděli (Freeman s naušnicí) a totálně antisexy Radhou Mitchell, která rozhodně tacem svádět neumí, je těžké z toho vÿkřesat více, než se stalo. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Antonio Banderas, Morgan Freeman, Radha Mitchell? Fajn, poviete si. Ale tak lacný, priblblý film by asi málokto čakal. Thick as Thieves jednoducho nezachráni ani solidný začiatok. Stredná časť plytká, nudná,nezáživná. Ku koncu sa "to" snaží prekvapiť, no bohužiaľ vážne len snaží. Veľká škoda slávnych mien v niečom tak primitívnom. Nuž, aspoň viem, že známe mená nezaručia kvalitu (nieže by som to nevedel už predtým) a približne som sa naučil ako má vyzerať nekvalitné krimi. ()

Reklama

Skleni 

všechny recenze uživatele

Priemerná krimi dráma vlečúca sa po dráhe zaužívaných smerov typu denyho 12-ka či Hustle. Preto je dej od začiatku podozrivý a v určitom bode sa stane jasným a preniknuteľným. Herecké výkony boli ..priemerné no po tech. stránke mi film pripadal ako TV film. Aj mimo dejovým dianím ma film trochu sklamal. Tá romantika a celková neúnosnosť ďalších macho romantík ma donútilo strhnúť pár percent. Celkovo teda 60% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Průměrný loupeživý snímek s vyprahlým Antonio Banderasem, který už by měl Hollywoodu podobně jako třeba Nicolas Cage dávno zamávat. Pro některé bude film ztrátou času, pro některé normálním šumákem. Pro mě to bylo něco mezi. PS: Je docela možné že Banderas už zůstane pouze u dalších několika dílů Shreka. PS2: Tom Hardy zoufale nevyužitý ..... ()

HArna 

všechny recenze uživatele

Asi zklamání i když špatný film to není. Přitom měl režisér celkem nadupané herecké obsazení. Nestárnoucí Antonio Banderas, Morgan Freeman, Radha Mitchell a pro mě stále dost opomíjený Rade Šerbedžija. Není to špatný film, ale žádné nadprůměrné dílo nečekejte. Je to předvídatelné a místy dost hloupé. Je to tak na hraně, ale dám tomu 3hvězdy, takže lepší průměr. 60% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Scény z metra odehrávající se v New Yorku byly natočeny v Sofii (Bulharsko) a vozy byly ruské výroby (typ 81-714.2). (FilmFan24)

Reklama

Reklama