Reklama

Reklama

Svědkem zločinu

  • USA While She Was Out (více)
Trailer

Obsahy(1)

Žena v domácnosti (Basinger) je nucena se o sebe postarat, když se ocitne v opuštěném lese se čtyřmi kriminálníky. Co začalo jako rychlý výlet do obchoďáku končí v lese bojem o holý život. Vše co má, je krabice s nástroji a touha po přežití. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Vánoce jsou za dveřmi a tak se Della v podání ploché (nemyslim vzhledově) Kim Basinger vydává dokoupit nějaké ty drobnosti. A jak je vidět tak i v USA nechávají tyto nákupy na poslední chvíli a obchodní centrum včetně parkoviště je nacpané k prasknutí, zvláště když něktěří lidé (nejen ženy) parkují jak prasata přes dvě místa. Než se hlavní hrdinka vydává na nákup nechá tomuto řidiči za oknem lísteček s ne zrovna přívětivým psaníčkem to však ještě netuší, že auto patří partičce mladíků, kteří jsou ozbrojený a nadržený. Poté co zastřelí hlídače, který se snaží Delle pomoci se dává na útěk a jelikož má samozřejmě vybitý mobil a nemůže si zavolat pomoc a poté ještě efektně zaparkuje do stromu, bude muset s touto partičkou bojovat. Jak je vidět scénář nepřináší nic nového a zpracování také ničím nevybočuje z vod průměru. Ze začátku se film tváří realisticky ale poté co si hrdinka vezme nářadí a postupně likviduje všechny z party, realita jde pryč. Parta mladíků vedená Lukasem Haasem, který by svým výrazem nevyděsil ani štěně, je banda dementů a tudíž nemá hrdinka s jejich likvidací větší problém. A to je také jeden z kamenů úrazu, jelikož Della je typická žena v domácnosti, kterou ještě terorizuje manžel a tudíž pozorovat jí jak brutálně likviduje mladíky tím, že jim do hlavy zasekává různé nářadí je jaksi podivné. Na druhou stránku je film dost krátký, docela slušně utíká a závěrečná likvidace vůdce party byla poměrně překvapivá. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Ještě stále přitažlivá Kim Basinger se stane svědkem vraždy. Jacísi hajzlíci, kteří si myslí, že si můžou všechno dovolit a že jim vše projde, se nyní tohoto svědka musí zbavit. Kim ujede do lesa, kde se honička na ni realizuje. Jen dvě hvězdy proto, že si poměrně lehce poradí s tupými násilníky a coby žena v domácnosti pěkně po zálesácku jednoho po druhém zlikviduje. ()

Reklama

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Tejto 80 minútovej nude by skôr sadol podtitul: "Chyť si svoju dôchodkyňu" a dá sa rozdeliť do troch častí. Prvá: Kim doma manžel serie, rozhodne sa ísť nakupovať. Druhá (bohužiaľ najdlhšia): Kim naštve chlapcov na parkovisku a tak sa veeeeľmi dlho a nezáživne naháňajú po lese. Tretia: Kim sa so všetkým vysporiada po svojom. Kim mala ostať pri vyžieraní chladničky s Mickym Rúrkom, naháňanie mladíkov po lese už pre ňu nieje. Lukas Haas za drsňáka? To si snáď niekto robí prdel :-P ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Ach, jo, kto vymýšľa takéto debilné filmy? Banda neschopných amatérov, ktorí bez problémov odkrágľujú policajta pred nákupnýcm centrom, no nedokážu chytiť jednu postaršiu vystrašenú žienku domácu. A z tej žienky, doma utlačovanej despotickým manželom sa vykľuje ženská odroda Ramba, ktorá v lese zabíja svojich prenasledovateľov jedna radosť. K tomu neskutočne debilné dialógy a správanie postáv, vďaka čomu o nejakom napätí nemôže byť ani reči. ()

brutale odpad!

všechny recenze uživatele

Utláčaná žena ( dobre po pedesiatke, prepáč Kim je to vonku) násilným manželom (Craig Sheffer), ktorá má doma dve malé deti???... No nevadí, 22 kilogramová Dela (Kim), ktorá naštve partu hlupákov na čele s gerontofilným Chuckym (Lukas Haas poriadny blbeček), akože chlapci polámem vás ako zápalky ??? Teda Kimuľa teba stretnúť v lese s auto náradím v krabici aj Chuck Norris by si pustil blato do textilu. V tomto filme je asi všetko zle, scenár réžia... Bojím sa o Kim či nezháňa peniaze na anfetamíny, keď sa nechá obsadiť do takejto filmovej úlohy. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Kanadě v Burneby (Glenlyon Parkway), ve Vancouveru (Lougheed Town Centre) a v North Vancouveru (Princes Park). (Agatha)
  • Thriller Svědkem zločinu je režijním debutem Susan Montford pocházející ze Skotska. Filmový rozpočet byl 6 milionů dolarů. (Agatha)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno