Reklama

Reklama

Kouzlo Avataru a akce Hvězdných válek. Animovaný sci-fi film Bitva o planetu Terra vyšel celé dva roky před celosvětovým hitem Avatar, přitom mu může směle konkurovat i dnes! Originální příběh o planetě, kterou chce lidstvo kolonizovat, ale místní druh se tomu brání, je doplněný o hravou animaci plnou fantastických nápadů a navíc ho doprovází dokonalá hudba. Nenechte si ujít opravdovou událost ve světě sci-fi a nechte se okouzlit úžasným světem planety Terra! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (181)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Lidé si již velmi dlouhou dobu představují, jaké bude setkání s mimozemšťany. Zda přijdou s dobrými úmysly, s úmysly kolonizovat nová území, či vytěžit naše zdroje. Stejně tak je ale potřeba dívat se na problém i ze strany lidstva. Jací budeme my, jako "dobyvatelé", ať již z jakéhokoli důvodu? A o tom je tento film. Díky tomu, že film je dle mého názoru především pro děti a mládež, je konec očekávatelný a milý. Animace je sice docela jednoduchá a příběh vlastně také, ale zhuštěný děj a myšlenkové vyznění dělá z filmu příjemnou podívanou. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Výborné animované sci-fi o budoucnosti lidské rasy, která po mnoha generacích přežívání na kosmické lodi nachází planetu Terra, na které je všechno kromě kyslíku. Tohle není obyč animák pro děcka. Tohle je animák s minimem textu díky němuž se stává velice ,,tajemný,, a vleze pod kůži. Od tuctových animáků se liší také svojí velkou myšlenkou s výbornou fantasy atmosférou a hudbou. Akční konec je velice povedený! Jenom vyzuálek mohl být krapte lepší, ale zase 3 roky jsou 3 roky a rozpočet asi nebyl bůhví jaký....Jinak nevím proč, ale z části my to připomíná Avatar a čím dál víc si uvědomuju, že Cameron nepřišel vůbec s ničím novým. Pouze to gradoval:) Dodatek: Vidím, že slovo avatar nemám v komentu jenom já :) ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $1,647,083Tržby Celosvetovo $6,192,000▐ V skutku vydarený počin, ktorý skutočne pripomenie Avatar-a, animačne možno nie prvotriedne, v podstate ukážka môže aj odradiť ako sprvoti mňa ale podľa toho čo animátory ponúkli sa to dalo v pohode zniesť a vôbec to nerušilo dej ako iné rýchlo kvasené počítačové animáky posledných rokov(2005-2011), akcia slušná, štipka napätia a emócii. /80%/ ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Sice pěkné, ale nedávalo to moc smysl. Proč se sakra obě rasy nepokusily dohodnout na finálním řešení hned na začátku??? Jo vlastně protože by ten film vůbec nemusel být natočen. Terrianská naivita (nebo spíš naivita poselství, které se tvůrci do filmu snažili vložit) v závěru mě ale pobavila. Nikdo, kdo trochu zná historii lidstva si nemůže myslet, že lidem bude takový stánek stačit! Ihned by mohlo vzniknout pokračování s názvem War for Terra, protože válka by byla za podobných podmínek nevyhnutelná. Pro lidi je totiž charakteristická jedna moc pěkná vlastnost a totiž, že vždycky chtějí víc, a nikdy, skutečně NIKDY, nemají dost. Uvidíme se u pokračování... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Konečně taky jednou pěknej akční animák, kterej to tentokrát vzal opačně a ukazuje invazi lidstva k mimozemšťanům. Animace sice neni žádnej zázrak,ale neurazí, obzvlášť ke konci ne a to co tenhle film drží, je opravdu výborná hudba ( i když je fakt, že mi přišla trochu povědomá) a dobrej napínavej příběh. Nenáročný a zábavný, tak to má být ()

Galerie (67)

Zajímavosti (3)

  • Film měl premiéru 8. září 2007 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (Terva)
  • Scenár filmu bol pôvodne napísaný pre hraný film s realistickou CGI animáciou, keďže sa ale nepodarilo nazhromaždiť dostatok peňazí, bol film natočený ako 3D animovaný film. (Krnac)
  • Film byl natočen technologií TriOviz Inficolor 3D. (Terva)

Reklama

Reklama