foto

James Devoti

  • nar. 15.7.1979 (39 let)
    Merrick, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 City of Lies
Sicario 2: Soldado
White Space
2017 Quarries
2014 With You
2013 Zápas o druhou šanci
2010 Hrdina ulice
2009 Prostředníci
2007 Bitva o planetu Terra 3D
Lake Dead
2005 Agent, The

TV seriály

2011 Man Up (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvá v kabelce (S06E10)
2010 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Pípání (S02E07)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Tajnosti (S02E06)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Lživá hra (S03E14)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Neohlížej se (S01E02)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Falešná hra (S03E11)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 With You

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace