Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dánská kriminální komedie režisérky Helly Joofové vypráví o studentovi jménem Kalle (Rudi Koknke), který se kvůli kamarádovi zaplete do pochybného obchodu s drogami. Když posléze hašišového barona Patena zavřou, musí se postarat o jeho soukromé aktivity - včetně půvabné přítelkyně Sabriny (Lene Maria Christensenová), které to sluší mnohem víc bez make-upu a vypadá tak sladce, když spí. Není divu, že se do ní Kalle zamiluje - nebezpečný Paten přece má zůstat za mřížemi ještě hezkých pár roků. Jenže policie se dopustí chyby, Paten je propuštěn a samozřejmě mu hned někdo donese, že se jeho holka líbala s jeho kámošem. Buďte rádi, že nejste v Kalleho kůži! Paten je totiž fakt psychopat... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

ric 

všechny recenze uživatele

Zčásti souhlasím z Milanem25, ale vyložene špatné to nebylo, sem tam nějaká hláška či lehce úsměvná scéna a na Lene Maria Christensen se dalo taky koukat (namalovanou i jakože nenamalovanou, i když makeup měla asi neustále). ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tahle dánská komedie se z mého pohledu docela vydařila. Celou dobu se tam něco dělo, dějově to bylo velmi zajímavé, občas tam zazněl i nějaký ten vtípek, prostě zajímavý film, který patří rozhodně k těm zajímavějším filmům. Tedy alespoň mě se to líbilo a ani chvilku jsem se nenudil, asi mi prostě tento typ komedií vyloženě sedí. Tady byla zajímavá zápletka, velmi zajímavé postavy a film měl i postupnou gradaci, a to aniž by zhoustla atmosféra nebo aniž by přišel film o odlehčenost příběhu. Prostě dobře zvládnutý film, který se jednoduše povedl. Herecky to bylo zvládnuté dobře, ani po režisérské stránce nemám co vytknout, film si běží svým tempem a já jsem si to užíval. Takže tohle je další příjemná záležitost ze severu. Co se týče hodnocení, tak jsem se rozhodoval mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, protože film zůstal někde mezi tím. Ale nakonec jsem se přece jen rozhodl pro čtyři hvězdičky, protože kdyby každý film takhle svižně odsýpal, aniž bych se byť jen na minutku nudil, tak bych byl spokojený. Takže je to za čtyři hvězdičky. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

No, ze začátku to vypadalo na pořádný úlet z Dánska, ale nějak příliš brzo se to začalo chovat čím dál tuctověji a nudněji až z toho zbyl akorát takovej divnej pocit - takovej divnej pocit (díky Bille za pomoc). Akorát ta blonďatá blbka, ta mi nějak moc uvízla v hlavě asi proto, že byla taaaak neuvěřitelně blbá až byla nakonec vlastně nejšťastnější a vo tom to nejspíš celý je. Za mě 70% ()

Reklama

Reklama