Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cassie se přestěhovala se svou rodinou do nového města a musí tak nastoupit na novou školu. Schází ji staří kamarádi a ještě musí bojovat proti Priscille a jejím kamarádkám, která se stává královnou plesu. Cassie je gotička a tak pro ní není jednoduché zapadnout mezi všechny ty konformní jedince na střední škole. Mladší bratr Cassie - Max je takříkajíc strašpytel a Cassie toho ráda využívá. Líbí se jí strašit lidi a ráda čte horory. V zastrčeném obchůdku, při cestě do knihovny, narazí na zajímavé předměty a také na prodavače, který je podivín. Ten jí prodá knihu s názvem „The Evil Thing“, která má na úvodní stránce silným písmem napsáno nečíst nahlas. Blížící se Halloween umocňuje atmosféru. Cassie se líbí Sean, klučina s hezkou tvářičkou a nějakým málem informací v hlavě. Při Halloweenské noci odchází rodiče Cassie a Maxe na večírek a jelikož Max je přeci jen ještě malé dítě, chce přečíst pohádku na dobrou noc a natolik dotírá na Casiie, která mu nakonec přečte knihu The Evil Thing... (mona.sax)

(více)

Recenze (25)

Scenixia 

všechny recenze uživatele

Rodina se přestěhuje do nového města a hlavní náctiletá hrdinka Cassie vášnivě ráda straší svého otravného bratra. Přijde Halloween a Cassie si v zapadlém obchůdku koupí knihu. Jde o Knihu zla od úžasného prodavače, kterého hraje Tobin Bell (znáte ze Saw). V knize je na první stránce varování: NEČÍST NAHLAS. A však Cassie tak ráda straší svého ukňouraného malého bratra, že se rozhodne mu z knihy něco přečíst... A pak to všechno začíná... Být tak o 15 let mladší, tak dávám 5 hvězd. Film se mi líbil, dávám hvězdy 3. Jen asi jediná věc, kterou jsem ve filmu nepobrala : Jak sakra dokáže puberťák z kýty masa rukama vyždímat litr krve? :-D ()

HouseFan 

všechny recenze uživatele

I když tento film zřejmě nepatří mezi dobré americké horory ( ani pohádky =D ), dal se tento snímek shlédnout.A i přesto,že je mé hodnocení pouhé 3* tek ve mě tento film zanechal něco neurčitého, a proto by jsem ho neřadil mezi podprůměráky.Spíše by jsem ho přiřadil ke slabšímu průměru, ale i tak se mi tento Vetřelcem inspirovaný film líbil. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Co vznikne, když smícháte osmdesátkový fantasy horor, bublifuk zakoupený v asijské večerce, od hlavy a ž k patě zlitého gremlina, všechny zvířátka pana Krbce, školou povinného Freddy Kruegera, Nesvatbovu nestrašidelnou knížku o strašidlech Bubetka a Smítko a Miley Cyrus z dob, než nastoupila dráhu imitace haléřové šlapky? ()

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Úsměvně naivní pohádka pro malé děti. Co k tomu říct, chápu, že dětem, kteří tento film budou nejspíše považovat za hrůzostrašný horror, se bude líbit. A to je dobře, lepší než přiteplený upíři a jiné nechutnosti. Pro normálního diváka nebo dokonce horrorového fandu trochu utrpení ale odpad si to nezaslouží. Tobin Bell potěšil. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nic jsem od tohohle nečekal a nic nedostal, na film jsem musel koukat a dokoukat. Nicméně necítím ztártu času ale nedostal jsem ani nic k zapamatování. Docela mile mě ale překvapila hodně kvalitní maska příšery která byla fakt parádní a uměla cenit solidně zuby. Nicméně ostatní věci byly spíše špatné až od herců až po všechno ostatní. Hlavní malej prcek byl k nesnesení. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama