Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alice Eckle (Jessica Biel) je obyčejná, trochu naivní servírka z malého města. Ovšem poté, co jí po jedné kuriózní nehodě zůstane hřebík v hlavě, vydá se do Washingtonu, aby bojovala za lepší zdravotní péči. Tam potká idealistického kongresmana Howarda Birdwella (Jake Gyllenhaal) a mezi nimi to zajiskří... Jenže co se stane, když se s láskou protnou jejich zájmy nebo Alicino nepředvídatelné chování? (j.o.j.o.)

(více)

Diskuze

iWoman

iWoman (hodnocení, recenze)

Tento film by som cakala od Jessicy a Jakea niekedy na zaciatku ich kariery a nie v roku 2015. Jednoznacne oddychovka, ale poslabsi dej a herecke vykony priemerne. 

V svernej amerike sa uvadza pod nazvom Nailed! ktory mi pride vystiznejsi nez divny nazov accidental love. Hodilo by sa to doplnit na csfd. Pod nazvom Nailed sa neda vyhladat.

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

2-Xtreme

Jake Gyllenhaal and Jessica Biel walked off the set due to SAG rules, after producers failed to show they had enough money to pay its cast. The SAG announced it would keep all cast members from the movie until the production company shows there is enough money set aside in a union-mandated account. Furthermore, union leaders at the International Alliance of Theatrical + Stage Employees (Iatse) called for staff-members to boycott the movie's production and not show up to work when they learned below-the-line crew members were not being paid.

Uživatel Hal_Moore smazal svůj příspěvek.

petero

petero (hodnocení, recenze)

Už bolo načase. Takže režisérom je nakoniec Stephen Greene. Nebude to niečo ako Alan Smithee?

na příspěvěk reagoval Rob Roy

minnamay

minnamay (hodnocení, recenze)

Věřím, že to bude dobré, pokud bude scénář na prd, určitě to zachrání Jake svým šarmem :-))

kyjovcan

kyjovcan (hodnocení, recenze)

ludia vy ste prijebani? ma to vyjst v 2013 a vy to uz hodnotite? ci uz ste to videli?

Reklama

Reklama