foto

Kirstie Alley

  • nar. 12.1.1951 (67 let)
    Wichita, Kansas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kirsten Louise Alley je známou herečkou ze seriálu CHEERS,za tuto roli získala nejen cenu Emmy (1991), ale o rok později i Zlatý Globus. Narodila se a vyrůstala ve Wichita, Kansas. Její otec vlastnil těžební společnost, má 2 sourozence. Její matka zemřela při autonehodě, kterou zavinil opilý řidič v roce 1981. Při studiu se začala věnovat hraní. Poprvé se na scéně objevila roku 1979. Začala hrát v seriálu STAR TREK, ale po krátké době se role vzdala, protože se bála, že bude "zaškatulkovaná" jako herečka sci-fi seriálů. Zahrála si v miniserii SEVER A JIH. Později se proslavila ve filmu KDOPAK TO MLUVÍ..., tento film se dočkal dvou pokračování.

Kirstie získala svou Hvězdu na Chodníku slávy. V nedávné době se dost probírala její váha, kdy nejprve hodně ztloustla, pak se jí podařilo zhubnout, aby zase později svou váhu nabrala zpátky. Ze své tloušťky si utahovala v několika známých TV show, dokonce na toto téma měla svůj vlastní pořad. Kirstie byla od ROKU 1983 vdaná za herce Parkera Stevensona, který se proslavil v prvních dílech seriálu Pobřežní hlídka. Pár se rozvedl v ROCE 1997, během této doby stihli adoptovat 2 děti, v dnešní době se v jejich výchově střídají.

Kirstie je členkou známé scientologické církve stejně jako její kamarád John Travolta s manželkou Kelly Preston, této církvi věnuje spoustu času i peněz.

Lucka "rumbiq" P.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Accidental Love
2013 Baby Sellers (TV film)
Syrup
2012 The Manzanis (TV film)
2007 Byla to ona (TV film)
2004 Back by Midnight
Přítel z mládí (TV film)
Rodinné hříchy (TV film)
2003 Profoundly Normal (TV film)
2001 Blondýnka (TV film)
1999 Krása na zabití
Mao Game, The
1997 Bezzubí (TV film)
Nevada
Pozor na Harryho
Vidláci
1996 Orientation: A Scientology Information Film
Radiant City (TV film)
Sticks and Stones
Suddenly (TV film)
1995 Malé dohazovačky
Městečko prokletých
Péťa a vlk (TV film)
1994 3 Chains o' Gold
David's Mother (TV film)
1993 Kdopak to mluví 3
1990 Blázinec
Kdopak to mluví 2
Masquerade (TV film)
Zátiší Summit Bluff
1989 Kdopak to mluví
Zajíček
1988 Manželské etudy
Rukojmí pro vraha
1987 Nevěra (TV film)
Summer School
1986 Princ z Bel Air (TV film)
Stark: Mirror Image (TV film)
1985 Bunny's Tale, A (TV film)
1984 Sins of the Past (TV film)
Slepý, který viděl
Závod se smrtí
Útěk robotů
1983 Masquerade (TV film)
One More Chance
1982 Star Trek II: Khanův hněv

TV seriály

2016 Flaked (TV seriál)
Palms (S01E04)
Scream Queens (TV seriál)
Drain the Swamp (S02E10)
Lovin the D (S02E09)
The Hand (S02E07)
další epizody (7)
2015 Průměrňákovi (TV seriál)
Trapná Pam Staggsová (S06E10)
2013 Kirstie (TV seriál)
2010 Kirstie Alley's Big Life (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
2005 Fat Actress (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Salem Witch Trials (TV seriál)
1998 The Last Don II (TV seriál)
1997 Poslední don (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1986 Sever a Jih II (TV seriál)
1985 Sever a Jih (TV seriál)
1983 Masquerade (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)

Dokumentární

2015 Going Clear: Scientology and the Prison of Belief - a.z.
2000 Cheers: The E! True Hollywood Story (TV film)
1995 50 Years of Funny Females (TV film)
1994 Wonderful World of Disney: 40 Years of Television Magic, The (TV film)
1993 Canceled Lives: Letters from the Inside
Seven Deadly Sins: An MTV News Special Report (TV film)
1992 Time Out: The Truth About HIV, AIDS, and You
1989 Clive James' Postcard from... (TV seriál)
1953 Panorama (TV seriál)

TV pořady

2016 Must See TV: A Tribute to James Burrows (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2010 The Marriage Ref (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
The 56th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1999 The 51st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1997 The 49th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
The View (TV pořad)
1995 taff (TV pořad) - a.z.
1994 Comic Relief VI (TV pořad)
The 46th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1992 American Film Institute Salute to Sidney Poitier, The (TV pořad)
The 44th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1991 The 43rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1990 Cheers: 200th Anniversary Special (TV pořad)
The 42nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1989 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
1988 The 40th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace