Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Život sa mení rýchlo. Blesk udrie a v sekunde všetko to, čo tu raz bolo, už tu nikdy viac nie je. A vy sa ocitnete sediaci na kameni na okraji púšte."  Jolene. V pätnástich sa vydá, o rok neskôr je vdova, rozvracačka rodiny a mladistvý delikvent. Rovnako, ako zamestnaniami, prejde i mnohými manželskými zväzkami. Nájde nakoniec svoje šťastie? (sochoking)

(více)

Recenze (50)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som bol zmätený. Pripadalo mi, že dej sa odohráva v 50. rokoch , ale nešli mi do hlavy tie magiče s cédečkami a tak, no a zrazu sa dej akoby presunul do 21. storočia a ona furt bola mladá kočka. Asi to bolo tými rekvizitami, účesmi ... neviem. A prosím vás, také vIdly akými boli obchodní partneri Sala, to akože kde vyhrabali ??! Ničmenej to bol jeden veľmi pútavý a nádherne vyrozprávaný príbeh, ktorý rýchlo odsýpal, s prekrásnou hlavnou hrdinkou v útoku ! ()

nameadel 

všechny recenze uživatele

Film o tom, jak se jedna dívka pokaždé rozhodla nejhůř, jak mohla. Vlastně je dost zvláštní uvěřit tomu, že by někdo mohl mít natolik nevyvinutý pud sebezáchovy a přirozený instinkt. Nebo byla hlavní hrdinka masochistka a ve vlastním utrpení se ohromně vyžívala. Ale musím říct, že mě Jessica bavila. Ze začátku jsem sice nevěděla, jestli jí mám fandit, nebo ne, ve výsledku jsem jí ale jen litovala. Přestože to možná zní, že ne, tak jo, bavilo. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nějak se nemůžu zbavit dojmu, že se Jessica Chastain k herecké kariéře prošukala skrz svojí postavu brutálně naivní Jolene, které je samotná naivita cítit i z hlasu. Jako dobrý...ale úplně jsem Jolene nefandil. Celé dvě hodiny si do těch sraček padala sama a já se dycky zasekl akorát tak v momentě, kdy byly vidět kozy. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"V životě záleží na okamžicích. Když narazíš na ten dobrý, musíš se ho držet." ...Jeho šarm nelze přehlédnout. Stejně jako v Příběhu z Bronxu i tady byl pro mě Chazz Palminteri tou nejzajímavější mužskou postavou. Ač jsem doufala v jiný konec, holt život je boj holka a každá zkušenost tě něčím obohatí. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Jak jen mi mohl tenhle film uniknout? Opravdu velmi milé překvapení. Příběh o dívce, která má strašný vkus na muže a každý je ještě větší magor než ten předchozí. Celý film má příjemnou retro atmosféru a s netradičním vyprávěním dotváří skvělý celek. Jessica Chastain má před sebou velkou budoucnost(Terrence Malick si už všiml). Ještě musím zmínit Ruperta Frienda, to je neskutečně zajímavý herec s velkým charismatem. Nenápadný, ale působivý snímek. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno