Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Preplnené ulice, ľudia tlačiaci sa v autobusoch, trhy... Všetko výborné príležitosti pre vreckových zlodejov, ktorí vám behom okamihu dokážu vziať peniaze, doklady, čokoľvek. Kórejský detektív Dae-young dostane úlohu pozatýkať vreckových zlodejov, ale bránia mu v tom spomienky na minulosť. Situácia sa ešte zkomplikuje, keď je jeho matka, profesionálna zlodejka, prepustená po 20 rokoch z väzenia na slobodu. Gangy vreckárov vedú medzi sebou konkurenčný boj o územie, na ktorom okrádajú ľudí. Krásna zlodejka Baek Jang-mi pomotá detektívovi hlavu, aby ho využila pri svojej hre... (badygorila)

(více)

Recenze (48)

Soundtrack 

všechny recenze uživatele

Nějak mi pořád nedochází, jak mohli kapsáři "vydělávat" takové šílené peníze. Bojové scény byly povedené, většina postav byla správně drsňácká, jen hlavní lákadlo filmu Ye Jin Son působila jaksi afektovaně. Vztahy působily trochu vykonstruovaně. Za poslední dynamickou půl hodinu si to slabší čtyři zaslouží (edit: s odstupem času snižuju, vůbec nic jsem si nezapamatoval), ale mohlo tam být víc těch tématických serepetiček, například jako kouzelnických čísel v Now you see me. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Krimi drama notně okořeněné a zpestřené tragickým rodinným propletencem... Výborně gradovaný příběh a neotřelost prostředí kapsářských gangů nenechají diváka vydechnout... No a nebyli by to ti Korejci, kdyby film nekončil absolutně tragicky a každý si to vyžral do poslední smrti kolegy, přítele, matky, dcery, sestřenice, druhé matky a několika mafiánů... ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

Rovno priznavam, ze moje hodnotenie moze byt kapanek nadnesene, ale vyplyva z nadsenia, ze som sa po taaaaakto dlhom case konecne dockal korejskeho nadpriemerneho akcnaku (naposledy asi Yasu a Hollidei). Pribeh so zaujimaveho prostredia vreckarov, zabaleny v typicky korejskej farebne presytenej a nacancanej palete (ktoru si prave u tohto typu filmov od korejcov hedonisticky rad uzivam :), na dany zaner uveritelne emocie, fatalnost osudov postav, ku koncu spravne heroicko / osudova hudba a hlavne po dlhom case aj Son Ye-jin. A to navyse v zapornej ulohe, v ktorej jej to eufemisticky povedane "sekne" este viac, ako v jej neznych a romantickych postavach. Byt film o posledne tri minuty kratsi, ma to u mna stovecku za utisenie hladu po cistej zanrovke. Na druhej strane stacia mi dva taketo filmy od korejcov rocne, obcas prelozene Parkom, Bongom, Ji-woon Kimom prip. Ryoo Seung-wangom a budem trpezlivo znasat zvysok hlusiny, ktora sa z danej krajiny potom pocas roka dovali :) 80-90% ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak to byla lekce pro kapsáře, jak na věc. Někdy jsem ráda, že mám v kabelce jen pár kaček, asi bych je moc nevytrhla, ze mě by jim tržby spíš klesly. Ale jak je vidět, tak když se umí a je dobrý výběr, dá se na tom docela slušně vydělat. Švagra takhle okradly dvě lepé děvy, které neznaly cestu a chtěly po něm ukázat směr další chůze do centra Prahy. No a dva tácy byly v tahu, ani nevěděl jak. Kdo umí, ten umí. Velmi kvalitní korejské drama z drsného prostředí gangů, kde jednomu velela nádherná Baek Jang-mi. Znám pár lidí, kteří by jí dali modré z nebe, kdyby ho měli, ale tady to holt bylo trochu na jiné bázi s propletenými vztahy, které na mě mnohdy emotivně velmi silně působily, obzvlášť role matky policajta byla srdcervoucí. Ta byla společně s Beak a policajtem hlavním pilířem celého filmu. Vychutnávala jsem si ten odtažitý a drsný pohled Ye-jin-Son, ale přece jen jí sluší víc ty nevinná, zamilovaná a naivní kukadla. Ty jsou její obrovskou devízou, které by si měla chránit jako korunovační klenot. A konec byl smutný přesně tak, jak to v těch jejich filmech umí. Akční, krimi, ale té romantiky tam malá kapička také byla, takže za mě velká spokojenost. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Místo akčního filmu očekávejte spíše drama z prostředí kapsářských gangů. Velmi zajímavá a dobře zpracovaná tématika, kamera válí. Souboje jsou hodně drsné a realistické. Ye-jin Son jako hlavní postava Baek Jang-mi válí, je zde neuvěřitelně krásná a přesvědčivá ve své roli, hraje něco totálně jiného, než obvykle. Byl jsem mile překvapen nečekal bych, že zrovna jí taková role sedne a že se do ní hodí. Ostatní postavy působí také velmi reálně . Příběh je podán zajímavě, byť zápletka je jednoduchá, tak forma mile překvapí. Film ze mě rozhodně vyrazil nějaké emoce a zejména konec mě dostal. Tento film u mě s úspěchem vydržel několik repríz a marně sháním DVD = plný počet. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama