Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do města terorizovaného zločinci přijíždí nezávisle na sobě tajemný tulák (Josh Hartnett) a mladý japonský válečník Yoshi (Gackt). Každý zde má své vlastní poslání. Když se konečně potkají, rozhodnou spojit své síly a společně bojovat proti zkorumpované vládě Nicoly (Ron Perlman) a jeho femme fatale Alexandry (Demi Moore). Celý děj je zasazen do unikátního fiktivního světa, kde se střetává realita s fantazií, do světa, kde si nemůžete být jisti ani vlastní půdou pod nohama. (LadySoir)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (175)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Jasné, paráda! Hned', ako som zbadal Woodyho, vedel som, že sa tam bude tlapkať po pleciach, budú padať uznanlivé pohľady, tajomné kecy a frajerské gestá. A tak to má byť! Akurát že, ked' som videl Yoshiho, nemohol som sa zbaviť pocitu, že sa pozerám na nemanželského syna Sandry Bullock a Michaela Jacksona! ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Zase jedna dobře hodnocená kravina.Znovu se potvrzuje,že spousty fandů filmu už nezajímá klasicky natočenej akčňák,krimoška atd...!Tohle že je pastva pro oči.Spíš studio kamarád pro dospělejší(věkem)diváky.Mezi krabicema bojující Hartnett a nějakej vlasatej japonec,vypravěč W.Harrelson,a na konci se setkáváme s děsnym Ronem Perloňěm,kterýho čim dál tim víc nesnášim,hlavně za jeho výběr debilních rolí.Prostě když film ve mě nevyvolá žádnej pocit,tak asi stojí za hovno.30%. ()

Reklama

tomeek odpad!

všechny recenze uživatele

Ne. Nešlo to. Napoprvé jsem vypínal po 30 minutách, kdy ani souboj mě vůbec nebavil a napodruhé vypínám po dalších 15 minutách. Tiché, nudné scény s rádoby hlubokými rozhovory v těch nejkulisovitějších kulisách, jaké jsem kdy viděl (stylizaci chápu, ale tohle spíš vypadá extrémně lacině špatně), Josh je TAK strašně cool, až je to trapné a celkově netuším, na co si to hraje. Opravdu nevím, co bych dělal, kdybych na tom byl v kině. Ale tady doma je to opravdu ztráta času... radši si jdu pustit něco jiného. Dokonalé uspávadlo a když teď, během komentáře vidím těch 118 minut stopáže, chce se mi zívat. PS: Speed Racera, Scotta Pilgrima a Sin City mám rád hodně, ale tohle je čiré zlo. Za těch 45 minut, co jsem dohromady zvládl, se nestalo nic. NIC. ()

bukowski83 

všechny recenze uživatele

Akční fantasy jak ze žurnálu, natočená takovým způsobem, že mě to posadilo na zadek. Překvapivě dobrý Hartnett, tradične skvělý Harrelson, nejvíc charismatický Perlman a životem sešlá Demi Moore, toť plejáda super herců, kterým se podařilo vytřískat z tohoto snímku naprosto vše. Má osobní satisfakce je, že do příběhu nenasrali žádný děcka, jak to mají poslední dobou v žánru fantasy ve zvyku. 90% ()

zipper111 

všechny recenze uživatele

Neskutečná vizuální stránka v mnohém jasně předčila příběh, přesto jsem se nudil jen chvílemi, ze začátku. Pak samuraj vypráskal několik rudochů a od té doby to byla neskutečná jízda. Kdo mě trochu štval byl žensky vypadající samuraj a vyčpělá Demi Moore, naopak jako vždy skvělý Woody nezklamal a Ron byl prostě Ron... Je to pecka. 4* ()

Galerie (75)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení začalo 17. dubna 2008 a točilo se dvanáct týdnů ve městě Buftea v Rumunsku. (Terva)
  • Název filmu Bunraku je výrazem pro tradiční japonské divadlo. (ČSFD)
  • První návrhy scénáře byly do značné míry inspirovány westerny a filmy s bojovým uměním, jejichž je Moshe obrovským fanouškem. (Zdroj: Wikipedia.cz)

Související novinky

Josh Hartnett trénuje karate

Josh Hartnett trénuje karate

05.02.2008

Sympaťák Hartnett střídá ambicióznější role s těmi odlehčenými. Podivnost Bunraku (podle tradičního japonského loutkového divadla) bude asi patřit spíš k těm druhým. Film se odehrává ve fiktivním… (více)

Reklama

Reklama