Reklama

Reklama

Přicházím s deštěm

  • Francie Je viens avec la pluie (více)

Kdysi Kline (Josh Hartnett) sloužil u losangeleské policie, dnes se jako soukromé očko vydává do Hongkongu pátrat po zmizelém synovi čínského miliardáře. Se svým starým přítelem a bývalým kolegou Meng Zim - nyní hongkongským policistou - sleduje Shitaovu slábnoucí stopu až k místnímu zabijákovi Su Dongpovi a jeho krásné, na drogách závislé milence Lili. V Klineově mysli ale nečekaně ožívají děsivé vzpomínky na případ sériového vraha Hasforda, který jej přiměl opustit řady policie. Jeho soustředěnost je ta tam. Dokáže si Kline zachovat zdravý rozum a dotáhne pátrání do úspěšného konce? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Skiroman

Skiroman (hodnocení, recenze)

55 minuta je vrchol, nad je snad scena z Heat a hudba New Dawn Fades od Joy Divison(cover Moby).

Stormland

Stormland (hodnocení, recenze)

Ježíš byl šikmovočko....číňan nebo korejec, to je fuk....to je jediný co mě z týhle šílenosti zůstalo v hlavě...takovej srandovní pokus o mysteriózní thriller...

krigor

krigor (hodnocení, recenze)

Opravdu brutální a náročná gangsterka...něco takového se jen tak nevidí...

Leremita

Leremita (hodnocení, recenze)

"I come with the rain" určuje smer, ktorým by sa mala svetová kinematografia uberať.

Vavča

Vavča (hodnocení, recenze)

Už aby to bylo, zatím mrknu na starší dílka režiséra. Obsazení toho filmu je bomba Takuya, Josh i Byeong-heon slibují dobrou podívanou, uvidíme co nám režisér předloží, zda půjde o akční thriller, na který nezapomene, nebo si řekneme, že koprodukční projekty a spojení slávných jmen neneslo ovoce. Pevně doufám v první možnost.

pivo

pivo (hodnocení, recenze)

Tak to promo vyzerá dosť dobre, zrejme to bude parádna R-ková ak nie NC-17 vec. A Hartnett pravdepodobne podá ďalší dobrý výkon, žiadne zbytočné prehrávanie, skôr stoický pokoj. Uvidíme, rozhodne sa začínam tešiť.

JamieSmith

JamieSmith (hodnocení, recenze)

Zápletka by měla být asi následující: detektiv, kterému trošku hrabe kvůli jendnomu z případů, přijede do Hong Kongu hledat dívku s léčivou silou. Doufám, že to Josh Hartnett a KimuTaku udělají hodně zajímavé..

Reklama

Reklama