Reklama

Reklama

Když Dannyho zmlátili před zraky jeho dětí, přeje si jediné. Pomstu. Skupina vyhazovačů ho učí jak se bránit i útočit. A tak Danny brzy konfrontuje šéfa místního gangu. Boj má však překvapivě brutální následky...  Danny, osamělý tovární dělník, je během náhodné rvačky zmlácen a ponížen před zraky svých dětí. Jeho už tak bezútěšná existence tak klesá hlouběji do propasti zoufalství. Danny se však rozhodne bojovat. Potkává skupinu klubových vyhazovačů, kteří ho přijmou mezi sebe a dodají mu dostatek sebedůvěry. Danny se pomalu sžívá s jejich světem a zaplete se s místním šéfem podsvětí. Tímto se spustí řetězec událostí, které budou mít neuvěřitelně brutální následky. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

M-Flyer

M-Flyer (hodnocení, recenze)

Tak tohle můžu. Má to spád, na nic si to nehraje, k tomu anglické prostředí a taková ta syrovost....čtyři poctivé hvězdy.

kwaicheng

kwaicheng (hodnocení, recenze)

Film nemá chybu, akorát ale nerozumím proč Mel Raido není uvedený ve výčtu herců, přestože hrál hlavní roli...???

praethoria

praethoria (hodnocení, recenze)

pre mňa osobne veľké prekvapenie. ale v dobrom..film zanechal výborný dojem.pri rozhodovaní 4.5 ale prilonil som sa k 5 pomerne dosť neznámi herci...už sa spoznali pri natáčaní The bank job (čistá práca)....ide im to spolu a teším sa na ich ďalši film :)))

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

S čím menšími očekáváními film shlédnete, o to větší překvapení to bude. A že jsem od filmu moc nečekal, tak jsem si ho vychutnal. Jediné, co mě na celém filmu trochu vadilo, byla až hudba ála 80. léta na konci, ten malý kousíček těsně před titulky. Nějak mi tam nesedl, kdyby dali rovnou titulky a tuhle vsuvku vypustily, bylo by to ode mě za 5 *. Takhle jenom za 4,95 * :)

cwapik

cwapik (hodnocení, recenze)

Dostal jsem co jsem čekal a i něco navrch. Opět me do očí nakopala současna brutalita filmových bitek, ovšem zde jsem ji shltnul bez mrknutí oka a nikterak mě nevadila. Herecky mě to překvapilo, kamerou potěšilo a celkových zpracováním nadchlo. Jasných 5*

Reklama

Reklama