Reklama

Reklama

Svět podle Mallory

  • Velká Británie Welcome to the Rileys (více)
Trailer 1

Doug jede na služební cestu do New Orleans. Je rád, že změní prostředí a na chvíli si odpočine od své manželky Lois. Od té doby, co jim zemřela dcera, nedokážou najít společné zájmy a naopak se sami sobě více vzdalují. Doug si vyrazí večer na skleničku do klubu a při té příležitosti se seznámí s mladou prostitutkou Mallory. Prostořeká a upřímná Mallory rozdmýchá stereotypní život staršího muže. Svým osobitým kouzlem a nadhledem dokáže v Dougovi zažehnout jiskru a znovu objevit chuť do života. Pomůže Mallory nešťastnému páru opět najít ztracenou lásku?
V roli Mallory zazářila hvězda ze série Twilight sága - Kristen Stewart a na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýc Tony Scott jako producenti (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (191)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Skvělé intimní drama plné emocí, které vynáší téměř k dokonalosti trio Kristen Stewart - James Gandolfini - Melissa Leo, dobrý scénář i melancholický klavír Marca Streitenfelda. Dokáže-li se divák citově vžít do psychologie postav, je odměněn velmi kvalitním zážitkem, byť plným deprimující pachuti. Mne osobně film oslovil a mám pocity měřitelné na silné čtyři hvězdičky. Jen na okraj: Jde vidět, že Kristen Stewart mnohem více sedí nezávislé a polonezávislé produkce, ve kterých se dokáže vybičovat k poměrně slušným výkonům. ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Jake Scott i za patřičné pomoci svých mnohem známějších bratrů natočil emočně nadprůměrné drama, které mě vůbec nenudilo a naopak mě zaujal příběh a herecké výkony všech tří protagonistů. Stewart s Gandolfinim byli výborní ale kdo zde nejvíce zářil byla Melissa Leo. Konec je velice rozumný a pochopitelný takže dojem vůbec nezkazí. Nakonec nesmím zapomenout na Streitenfeldův příjemný hudební doprovod. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Hodně syrové a drsné drama,které určitě stojí za to vidět.Kristen má úžasnou roli,ona snad nikdy kromě stmívání nepůsobí stejně,její sexy mladinká děvka,která žije svůj drsnej a zpackanej život,mě totálně vodbourala.Celkem klišovitý příběh,kdy se manželský pár dostáva z úmrtí jediného dítěte,dostal však skvělý náboj v podobě umíněného otce,který chce za každou cenu zachránit mladou a ztracenou dívku,z koloběhu jejího mizerného života.James Gandolfini podává opět famózní výkon a na souznění s Kristen na plátně,je radost se dívat.Škoda je,že se příběh neodehrává v rychlejším tempu a prakticky všechny dramatické události,se odehrávají na jednom místě,při čemž se pořád řeší sprostá mluva hlavní hrdinky.V tom režisér bohužel projevil málo invence a odvážnosti.Stejně tak vyřešení manželské krize a zapojení ženy do záchrany dívky a vlastně i tak vlastního života,neproběhlo zrovna nejlépe a to nemluvím o více než divném úmrtí milenky hlavního hrdiny na infarkt,v nějakých 40 ceti letech,při postavě cvičitelky aerobicu... ;-) ale i přes těchto pár nedostatků je Welcome To The Riley's více než slušným dramatem,kde já opět ocením skvělé herecké výkony a dobrý scénář,jenž bohužel lehounce utrpěl režisérskou jednoduchostí,ale i tak milých 80%. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Význačná K. Stewart opět nezklamala. Ta holka si může vzít na sebe cokoliv a stejně bude vypadat přirozeně žensky =) Jinak je tohle drama zajímavé, protože nepřívětivý osud hlavních postav, které spojuje smutný příběh, je do očí bijící a drásající. Je zřejmé, že jejich znatelné problémy mohou diváka zasáhnout. Já jen s tím zásahem byla trochu pozadu, takže mírný pokles z mého pohledu byl nastolen. 6/10 ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Príbeh je síce jednoduchý, vôbec nie je plytký a štavu tomu celému dodávajú úžasné postavy, charaktery, herci. S tými dialógmi a myšlienkou by som sa radšej dve hodiny pozeral ako popri tom Gandolfini čistí záchod alebo Stewart neustále f*ckuje, než sledoval súčasné rádoby trháky s hĺbkou detského pieskoviska. Irónia je, že Kristen také filmy preslávili, no dokazuje, že má naviac každým filmom. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

  • Kristen Stewart (Mallory) sa na striptízové scény pripravovala dva týždne s profesionálnou erotickou tanečnicou a pravidelne od striptérskej tyče odchádzala s modrinami. (Cherry_Bomb)
  • Melissa Leo se filmu upsala pouhé dva týdny před natáčením v New Orleans. (sir-dave)

Reklama

Reklama