Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie v režii Erica Amadia využívá sex jako pozadí pro zkoumání intimity a zranitelnosti lidského soukromí. Je to humorný ale zároveň otevřený pohled na složitost vztahů v moderním světě a týká se života osmi dvojic. Díky vtipným dialogům a kompromitujícím situacím můžeme sledovat vztahy od začátku do konce a zkoumat všechna stadia mezi tím, v nichž dramata provázejí humor, úzkost i zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (164)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Chceš to zkusit znovu? Možná jsi taťka..." Konverzační filmy mám rád, protože v nich zpravidla o něco jde. A tohle je přímo eruptivní. Možná jsem úchyl (pochybuji, že o tom někdo pochybuje), ale podobné filmy mě hrozně baví. Je v nich tolik pravdivého a ukazujícího, že některým lidem nic lidského není cizí a jiným, že řeší věci, po kterých jim je naprosté hovno. Všechny části jsou v podstatě výborné, nejlepší je však ta o postarších hipících. A Emmanuelle Chriqui v naprosto zabijácky úžasných kozačkách? To je jen příjemný bonus. Po dlouhé době konečně zase film, který je dlouhý jen tak, jak má. Lahůdka. "Myslela jsem si, že je to bratranec." ()

Zdeňka 

všechny recenze uživatele

8 příběhů, 4 ze kterých jsem opravdu nadšená a 4 které se mi zas tak nelíbili, ale mají v tomto celkovém snímku své místo a společný bod, aspoň mě se to tak jeví, že vychází ze života a každému z nás se může jeden z příběhů opravdu přihodit. Já osobně znám pár, který řešil jeden z problémů. Naskýtá se mi otázka, která povídka byla nejlepší...mě se nejvíce líbila první. Především proto jak skončila. Kdo viděl pochopí a kdo ne tak se kouknite:-) P. S. Musím si zapamatovat tu Lesliinu teorii o lásce... ()

Reklama

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Miluju povidkove filmy a jeste sem nevidel zadny, ktery by mne zklamal. Tohle je rozhodne jeden z nejrealistictejsich anejprirozenejsich filmu co sem kdy videl. Povidky nejsou nijak zvlast prikrasleny filmarstvim a pusobi jako vystrizene z opravdovych zivotu. Mozna by to nemuselo byt tak teply, ale i tak 80% ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Nevyrovnaná směsice, kde se podle očekávání setkávají nápadité povídky s těmi o poznání nudnějšími. Nápad zobrazit osm různých dialogů po sexu je ale určitě zajímavý a některé jsou opravdu podařené, takže ačkoli se celkový dojem pohybuje někde okolo průměru, čas strávený u tohohle filmu není časem ztraceným (navíc je to opravdu krátké :) ()

merlinovic odpad!

všechny recenze uživatele

Puritánská "komedie" o sexu, nudná od začátku do konce která se sestává z příběhů a problému několika různých párů které spolu nijak nesouvisí (v podstatě 8 krátkých filmů v 1 ). Jediné úsměvné bylo, když po sexu byli všichni oblečení nebo se hned schovali pod deku ;) Jediný příběh na který se aspon dalo dívat, je příběh lesbiček který ovšem ničí přístup k filmu. Nemůžu si pomoc, ale ve filmu o sexu sem čekal aspon nějaké erotické scény. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Pre Erica Amadia znamenal tento film okrem režisérskeho aj producentský a scenáristický debut. (MikaelSVK)
  • V scéne, keď Jordy (Emmanuelle Chriqui) leží na posteli, si striedavo v záberoch podopiera hlavu iba jednou rukou, resp. oboma naraz. (MikaelSVK)
  • Celý film bol natočený v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama