Reklama

Reklama

Konec světa se blíží…
21. 12. 2012 – pro staré Maye konec světa. Pro čtyři vědce z NASA je to den, kdy dojde k posunu zemských pólů. Ti se musí vydat do starého mayského chrámu, aby rozluštili záhadu a zachránili lidstvo před katastrofou. (oficiální text distributora)

Recenze (163)

Ponocnej odpad!

všechny recenze uživatele

naprosty odpad. Nebojim se rict ze je to asi nejhorsi film co sem kdy v zivote videl. Dlouhe nudne rozhovory ktere jsou uplne totozne jako kdyz vas zastavi jehovisti s casopisem. Navic stupidni slatanina ve ktere se dozvime ze stari aztekove se modlili k Jezisi Kristu ... no jezisi kriste blbost ktere se doporucuji zdaleka vyhnout. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Žánr: Test rychloposuvu. Je tam scéna, v níž on a ona v autě melou naprosto irelevantní hovadiny, načež nás střih přesune k jinému autu, zrovna se ocitajícímu pod palbou krupobití. Auto kličkuje, hudba divočí, no prostě obrovské drama, co si budeme povídat. V tom najednou superrychlá královna všech krup rozbíjí čelní sklo a regulérně prostřeluje řidiče! Ostatní kroupy ohlašují "MISSION COMPLETE", krupobití ze sekundy na sekundu přestává a následuje srdceryvná scéna s umírajícím. Ve zkratce: Natočilo to studio Asylum. Stačí? ()

Reklama

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem si na burze v sobotu (mimo jiné) koupil film 2012 : Soudný den, za 15 kč (no, nekupte to) který spáchal Nick Everhart. Chtěl jsem vědět, co se dá na filmech ještě v dnešní době zkazit. A dá, skoro všechno. Ve filmu nejsou špatné triky, proto že tam nejsou žádné. Jen se tam chodí a jezdí autem a vedou se řeči o Bohu (Proč se každý na Něho obrací, když jde do tuhého?). Modlil jsem se, aby byl už konec a nakonec přišlo osvícení.....rychloposuvem jsem se dostal na závěrečnou pasáž o přicházející katastrofě. A nic, prostě zapadlo slunce a zase vyšlo, toliko katastrofa. Film jsem vyndal z přístroje, vrátil do papírového obalu a mrštil jím z okna. Leží tam na dvoře, nápisem nahoře (2012). Ten film jsem od té doby viděl asi devětkrát. Můžu říci, že je to můj úplně, ale úplně nejlepší film, co jsem viděl....z okna....konec světa se blíží... ()

lada32 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak se mi povedla záměna s 2012 od Emmericha a jak tady mnozí píší,fakt jsem něco takového už dlouho neviděl.40 % se odehrává v kabině čehokoliv,30% někam jdou a zbytek vedou řeči o bohu.Já blbec jsem si už začal namlouvat,že vidím možná nějaké netradiční pojetí,takové vybočení z mainstreamu,které bude nanejvýš zaplaceno Emmerichovým zákazem točit..Když už nic aspoň jsem se pobavil vašimi komentáři,komentáře sraček jsou vždy nejzábavnější. ()

Benedygtus odpad!

všechny recenze uživatele

prijde me to jako trapna realityshow.....kor na zacatku to bylo opravdu docela slabe i co se vizualnich efektu tyce...prijde me to opravdu trapne..nevidim na tomto filmu vlatsne nic co by se mi libilo...herci jsou taky nesympaticti..i ten dej a vsechno...opravdu tragedie...chvili jsem si tento film spletl s filmem 2012(2009) a proto jsem se divil jak to muze mit 69% ted uz se mi to libi rozhodne vic...tech 10-20% tomudle filmu rozhodne svedci vic ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film se z části natáčel ve středoamerickém státě Belize, konkrétně ve městě San Ignaciov v přírodní rezervaci Chaa Creek a v historickém areálu Caracol, který je v současnosti významnou i vyhledávanou destinací s archeologickým nalezištěm a památníkem mayské kultury. (topr harley)

Reklama

Reklama