Reklama

Reklama

Síla pomsty

  • Česko Pomsta (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalého agenta vojenskej rozviedky povolajú do služby, keď jeho najlepšieho priateľa, politika Larryho Richarda, prepadla a takmer zabila skupina militantných rasistov The Pentagle. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

anderson 

všechny recenze uživatele

NOVA = 24.1.2001 (premiéra s novým dabingom) - réžia českého znenia (NOVA 2001) = Július Matula, Dudikoffa dabuje Roman Hájek, J. P. Ryana dabuje Jan Přeučil + MARKÍZA = 13.3.2009 (premiéra so slovenským dabingom), Dudikoffa dabuje Tomáš Maštalír - Najlepší surviving movie a najlepší Dudikoffov film vôbec. Štýlové masky zabijakov (najmä ten ninja je cool), priamočiary príbeh, dokonca sociálno-kritický podtón (odsúdenie fašistických a rasistických tendencií). A koniec bez klasického happyendu. Vďaka Firstenberg ! Na pirátskych kazetách z NSR pod názvom NIGHT HUNTER. (20.10.2004) ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Opravdu je škoda, že si tuhle roli nestřihl Chuck. Aaron by mu udělal choreografii a mohlo to být mnohem lepší. Příběh ohraný, ale není to špatné, prostě klasický béčko. Problém je opět v Dudikoffovi, protože ten chlap se neumí prát a vypadá to všechno divně. Nevím jestli by pomohla lepší choreografie, protože když je někdo dřevo, tak je prostě dřevo. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jako malý parchant jsem shlédl kdejaký akční film. Na spoustu z nich si dnes už ani nevzpomenu. Tento jsem viděl jen jednou jedinkrát kdesi před jednadvaceti lety a utkvěl mi v paměti dodnes. Tak jsem ho dal znovu a není to vůbec špatný. Nějak extra dobrý sice taky ne, ale ty naháněcí scény v lese a kompletní vyvraždění jedné rodiny, jsou pořád dobré. A vlastně celý film je minimálně o jednu až dvě třídy lepší než poslední čtyři Američtí ninjové. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

To se nám to zase jednou dějí věci! Michael Dudikoff rajtuje na na koni a chytá telata, Steve James se dal dokonce na politiku a po lese nám tu pobíhá partička šílenců v bizardních maskách (jeden dokonce vypadá jako by utekl ze SM salónu) a loví nebohé tajné agenty. Svět se zbláznil? Ne, to jen Sam Firstenberg natočil další film pro Cannon pictures. A že se to zase jednou pěkně rozjelo! Steva Jamese vyvraždí!!! i s celou jeho rodinou, Dudikoffovi sejmou dědečka a o holý život musí bojovat se členy tajné fašistické organizace s krásným názvem Pentagram, která se chystá "zachránit" Ameriku před hrozící rudou revolucí z Mexika. Zvlášť vrcholná část filmu, kdy Dudikoff bojuje v bažinách se čtyřmi bossy, je teda opravdu vychytaná. Každý z bossů má svůj vlastní styl boje a oblíbenou zbraň, Michael ode všech dostane tak na budku, že by se týden nedostal na záchod po svých, ale on každého z nich stejně vyřídí, nechá jeho zbraň klidně ležet ladem u jeho těla a jde si zase pěkně s holýma rukama podat dalšího. Příběh si zkrátka hraje na něco víc, než ve skutečnosti je a slouží především jako zástěrka pro další bezduchou akci, ale to je prostě Cannon a nic jiného od něj ani nikdo nečeká. Nebo vy by jste snad chtěli vidět Steva Jamese v upjatém právnickém dramatu?:) ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Strašně závidím svým oblíbeným uživatelům jejich čtyřhvězdy. Já se přiznám, že mě na tom filmu nebavilo téměř nic. Teda cca do prostředka tak nějak ještě ano. Po masakru na ranči, kdy mělo přijít vyvrcholení v podobě honu už jsem jen sledoval šablonu: Dudikoff se pere, Dudikoff prohrává, Dodikoff je skoro mrtvý, Dudikoff vyhrál. A tohle hmed 4x v 15 ti minutách. Já tyhle braky mám rád a film mě překvapil svou až krutostí k postavám. Ale nudné finále u mě zabilo šanci na slušné hodnocení. 50 procent. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (10)

  • Chuck Norris se původně měl vrátit opět k hlavní roli Matta Huntera, ale bohužel už předem podepsal smlouvu k jinému filmu Delta Force, také od společnosti Cannon. Izraelští producenti se tedy rozhodli obsadit do hlavní role Michaela Dudikoffa a to na základě úspěchu filmu Americký ninja, který ho proslavil. (tequilla)
  • Kravatu, ktorú Michael Dudikoff nosí vo filme, si po skončení natáčania ponechal ako spomienkový predmet. (m.a.t.o.)
  • Počas útoku na sprievod bojuje Larry (Steve James) s útočníkom, ktorému v prestrihoch mizne a znovu sa objavuje fialová polokošeľa. (johnsnow)

Reklama

Reklama