Reklama

Reklama

Temné vzpomínky

  • Česko Vzpomínky pošetilce (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kdysi úspěšná hollywoodská hvězda Joe Scott (Daniel Craig) tuší svůj konec v herní branži... Smrt Scottova nejlepšího kamaráda z dětství ho nutí bilancovat – na cestě z pohřbu se probírá vzpomínkami, což pořádně zahýbe s jeho zdánlivě neotřesitelným egem. (WarholsC)

Videa (1)

Trailer

Recenze (160)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Bailie Walsh mi hovori zas leda tak ho*no, ale film je to len priemerny. Raz darmo, Craig natocil roku 2008 len pod/priemerne filmy, ci uz dementny Quantum of Solace alebo tento. Nic sa tam dohromady nedeje, Daniel Craig sam film neutiahne, hlavne ked mu nedoakze pomoct ani Olivia Williams, sama teda nic nepredviedla a nic nezahrala. To iste Kler Forlani /Meet Joe Black 1998/. Skoda, len dalsi nudny priemer, nic viac : 62 % ()

cab 

všechny recenze uživatele

Starnouci filmova hvezda (dobry Daniel Craig) je zahledena do sebe a nikdo v blizkem okoli ji nezajima. Jedinou zabavou se zda byt snupani drog spojene se sexualnim dovadenim. Po zjisteni, ze dobry kamarad z detstvi umira v rannem veku, se mu v hlave promita retrospektivni navrat do utleho veku, kde se divak dozvi vice a castacne i pochopi jeho konani. Dobre drama, ktere se nekomu bude zdat obycejne, ale ja jsem si v nem nasel svoje zalibeni a zvedam palec nahoru. Snit je krasne a navraty do minulosti mohou bolet, ale jsou soucasti kazdeho, takze kdo z nas nema stejne zasneni, si lze hlavne sam sobe. Jako tresnicka na dortu jsou sedmdesata leta, ktera vypadaji tak ukrutne sexy. 80% ()

Reklama

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Působivý vizuál, výtečný soundtrack a vzpomínka na období dospívání, která měla být zapomenuta. Daniel Craig v příběhu muže, který kdysi utekl z domu za dramatických okolností za svým snem něco dokázat. Nyní je z něj odepsaný, chlastem a drogami zničený herec o kterého nikdo už nemá zájem. Náhodný telefonát jeho matky jej vrátí k zážitkům z dětství a nechtěně začíná bilancovat svůj promarněný život. Dobrý scénář podpořený citlivou režií a hereckými výkony zaručují příjemně strávený čas s tímto filmem. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Film je to skvěle natočený a zahraný, ale scénář a pointa uniká tvůrcům skrz prsty. Skvělé obsazení (Craig, přestože ho nemusím, hrát umí - to je jisté) a stupňování atmosféry přišlo vniveč, protože není co stupňovat a pointa filmu mi nepřišla natolik zajímavá nebo originální, aby uspokojila. Mnoho filmů už mělo stejnou pointu i u vedlejší linie, jak chce tento vystačit jen s ní? Stejně tak nechápu, proč je hlavní hrdina herec, nebo spíš proč tam vůbec dějová linie s Caraigem je. Stejný problém měl i Předčítač, který ho ale vyřešil mnohem elegantněji. Flashbacks of a Fool jsou promarněná šance a typická ukázka filmu, který nemá co říct, i když se snaží. 50%/60% ()

sbl 

všechny recenze uživatele

Daniela Craiga netřeba komentovat, stačí když na něj natočí kameru a zbaštím mu všecko. Bohužel mě jeho postava a jeho osudy moc nezaujaly. O to víc jsem byl překvapený z flashbacku, kde dominoval solidní příběh a hlavně herecké výkony teenagerů. A scénu z pole na konci filmu nezapomenu nikdy. Proto 4* ()

Galerie (81)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe a Anglii. (Terva)
  • Úvodní píseň "If There Is Something" od Roxy Music je původně šest minut dlouhá. Ve filmu je však o minutu a čtyřicet vteřin zkrácena. (Terva)

Reklama

Reklama