Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vražda mladé ženy sexuálním delikventem, který bodá a bere osobní věci včetně kalhotek, alarmuje policii. Specifická chůze dostatečně nezužuje výběr možného pachatele. Ten se ale přihlásí sám. Začne sledovat další ženu a přes média vyžaduje pozornost. To je cesta k jeho dopadení... (TV Nova)

Recenze (10)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Filmové řemeslo bylo dnes opravdu na výši. Díl měl napětí, policisté vyvážené role. Jen se mi nelíbí snaha o velice dramatické konce s laciným vyústěním. Ovšem pak tvůrci ještě přitvrdili bombou na závěr. Jsem z ní trochu rozpačitý, ale rád se nechám překvapit, kam směřuje. Snad ne ke Specialistům. ()

sorrow 

všechny recenze uživatele

Já bych zde krotil nadšení vysokých hodnocení. Když policie měla nahrávku hlasu vraha, proč s ní nepracovala, nepokusila se hlas ztotožnit s hlasy podezřelých??? A ultimátum k omluvě do 22 hodin, to jako vrah očekával nějaký večerník, který si koupí u metra??? Namísto toho jde zase k té již jednou napadené a tam čeká u vyhozených pojistek, zda snad v městském rozhlasu nezačnou hlásit Pospíšilovu omluvu. Hess hlídkuje u poškozené a ne, oni mu nezavolají, jdi to omrknout, raději tam všichni hned přijedou a ztrácí čas. Kulhavý mrzák uteče Hessovi s Langmajerem a musí jim ho přihrát tramvaják. A tak by se dalo pokračovat. Navíc mě ruší to mumlání herců, kterým není vůbec rozumět, takže musím zvýšit hlasitost a pak do toho začne řvát hudba. Nejvíce mě fascinuje Langmajer, že vzal při svém postavení v českých hereckých vodách takový štěk, kdy hraje na oddělení až pátého policistu. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když já nevím. Mně to stále přijde od předchozích sérií unavené, násilně chtěné, jako by to natáčení nebavilo ani herce, ani štáb. Téma je sice zajímavé, ale podané naprosto laxně, bez napětí, gradace, prostě se jen skáče mezi podezřelými a na koho nakonec pešek ukáže, ten to je - stále jako ve Specialistech. Kde se v předchozích sériích postupovalo rok za krokem (a nechyběl humor a nadhled), tady se stopy objevují náhodně a celé je to upocené. A na konec dáme cliffhanger jak z amerického akčního seriálu a budeme doufat, že to český divák spolkne i s navijákem. A proč v tom hraje Gondík a proč takovouto roli, to je mi záhadou stále víc. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ magora útočícího na ženy v třetím díle tohoto seriálu působil jako zjevení 1) většinu času autenticky působící zločin 2) technicky něco vyjimečného - kamera, hudba, herecké výkony ( to snad byla vyjimka potvrzující pravidlo reality komerčních kriomi seriálů 3) scéna ubodání první oběti - něco tak mrazivýho už jsem v televizi neviděl aspoň rok ... nemůžu uvěřit, že něco takovýho najdu v takovém seriálu Novy, ikdyž těch pět hvězd mírně nadhodnocuji z nadšení, protože ten závěr dopadení pachatele už byl spíš průměr, ale hlavně se musím tvářit, že jsem neviděl poslední tři minuty, kdy z toho Bebjak udělal béčkovou Ameriku. A taky už mi přijde laciný klišé dávat holky nahoře bez na pitevní stůl jako v případě tanečnice Kristíny Martanovičové. ()

kingik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I po třetí epizodě zůstává tento odpadní seriál na směšné úrovni. Když  je tahle epizoda o sexuálním deviantovi ploužícím se a klátícím se v kápi nočními ulicemi, tak to samozřejmě představuje pro diváky atraktivní téma. Jenže po prvních minutách je jasné, že budeme sledovat rádoby spletitou blbost, kdy hlavní podezřelí nebude oním pachatelem, co přepadává ženy. Začátek ještě predstavoval určitou naději, že  to nebude až tak hrozné. Napadená oběť umírá a stop je minimum. Vzápětí se dostaneme na nekonečnou konverzační úroveň, Petr Buchta zadrženého podezřelého hraje schopně, ale pak přijde indicie, kdy je násilník okamžitě znám, jen policii jeho odhalení trvá o dobrou půlhodinu déle. Epizoda se pozvolna propadne do nudy, ze které ji vytáhne mimořádně komický závěr. A ten tedy stál za to. Skutečný představitel pachatele neuměl vůbec hrát, policejní zákrok proti němu budil posměšky a celé to mělo tristní finále. Zhýralý divák se jistě baví nad primitivností, která číší z režijního provedení. Na kriminalistický tým se dalo zvyknout. Je ale celkem škoda, že slibný a místy i originální námět byl přetaven do legračního výsledku. 2/10 ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama