Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Isaacu Knottovi (Nick Stahl) bylo osm let, když se vracel s rodiči domů a do jejich auta nabouralo nezletilé dítě. Jeho rodiče zemřeli a on zůstal po zbytek života připoutaný k invalidnímu vozíčku. Nyní, téměř 20 let po nehodě, Isaac pracuje v rádiu, když se k němu donese zpráva o zdravých lidech, kteří z nějakého neznámého důvodu také chtějí být na vozíku. Isaac tomu chce přijít na kloub, což jej zavede až k Fioně (Vera Farminga), která, zdá se, mu může pomoct. (ElKamil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Bizarní film, kde se vozíčkář Isaac seznámí s ženou, co chce být ochrnutá. Uvede ho do světa lidí, kteří prahnou po postižení svého těla. Setkává se s lidmi, co mu jeho postižení závidí. Jí vzrušuje, že je na vozíku - jeho, že ona není. Seznámení přerůstá v sexuální vztah a Isaac se čím dál víc zamotává ve vztahu se zvrhlou Fionou. Konec je nečekaný. Výborná Vera Farmiga ! ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Tak sorry vážení, ale napriek tomu, že nie som nejaký "necita", tak " Niečo za niečo " vo mne zaznievať bude pomerne krátko (zrejme len počas písania komentára). Téma je zaujímavá to je fakt , no scenár mal určite dĺžku sms-ky a je deravý a priesvitný ako toaletný papier "jednovrstvák". Dramaturgia je na tom najhoršie, tá to celé poslala do kvetov, pretože jej pričinením je film úplne monotónny a bez potrebnej zmeny rytmu ( zrejme pri natáčaní chlapík zaspal a zabudli s ním potriasť). Chvalabohu za stopáž 82 minút. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Drama z pohledu invalidního vozíku. On na něm sedí roky, ona chce být paralyzovaná. Restaurátorka, která dá možná do kupy i jeho. A téma, které rozhodně není rutinní. Nick Stahl a Vera Farmiga bodují, atmosféra je velmi solidní, dopad snímku nicméně není takový, jaký bych si přál. Nevšední, zajímavé, jdoucí si vlastní cestou. ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

"Kdyby přistáli mimozemšťané, a viděli by všechny ty zdravé lidi, a potom by záhledli ty na vozíčcích, mysleli by si, že jsou to Králové a Královny, protože mají speciální rampy a nikdy nemusejí vstávat." Mírně předvídatelné mírně psychologické místy romantické drama s místy velice inteligentním scénářem a thrillerovou zápletkou. Carlos Brooks si za odvahu zpracovat takto provokativní, nekonvenčí, přehlížené, leč nesmírně zajímavé a aktuální téma zaslouží solidní hodnocení. 73% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Na invalidní vozík připoutaný Isaac Knot (Nick Stahl) se živí tím, že vypráví své příběhy (a příběhy jiných, podobně postižených lidí) v New Yorkském státním rádiu. Jednoho dne jej zaujme zpráva z blízké nemocnice, kterou navštívil muž, a chtěl zaplatit tisíce dolarů za amputaci svých končetin. Isaac se snaží přijít celé věci na kloub - proč by se někdo zdravý chtěl záměrně zmrzačit a připoutat na invalidní vozík. Při svém pátrání poznává krásnou Fionu (Vera Farmiga), která mu do celého případu vnese světlo... Velice zvláštní film - po první půl hodince jsem jej chtěl vypnout s tím, že toto snad někdo nemyslí vážně. Ale pak mne to přece jen zaujalo, a taky jsem byl zvědavý, co se z toho vyklube - a konec konců, není to úplně marné. Sice mne to za srdce nikterak nevzalo a přišlo mi to chvilkama až příliš přitažené za vlasy, nicméně herci (Nick Stahl i Vera Farmiga) hrají nadmíru přesvědčivě, že mne dokázali vtáhnout do děje. Pravdou je, že v kůži ani jednoho z nich bych asi být nechtěl! ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama