foto

Dylan Bruno

  • nar. 6.9.1972 (45 let)
    Milford, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Dylan A. Bruno se narodil 6. září 1972 v Milfordu ve státě Connecticutu. Je synem herce Scotta Bruna a zesnulé matky Nancy M. Bruno. Jeho bratr – Chris Bruno je také herec. V roce 1994 se stal Dylan bakalářem přírodních věd na Massachusettském technologickém institutu. Během studií hrál americký fotbal jako linebacker (obranný tým) za univerzitní družstvo. Věnoval se wrestlingu – zápasům a soutěžil na Juniorských olympijských hrách. V roce 1995 se účastnil soutěže Americký gladiátor. Dostal se až do semifinále, kde ho porazil Richard McCormick. Chvílemi pracoval jako model pro Calvina Kleina.

Debutoval v seriálu HIGH SIERRA SEARCH AND RESCUE na NBC v roce 1995. Mezi jeho první filmy patří KOLONIE – thriller z roku 1996, HIGH INCIDENT, PROMISED LAND. Jeho první větší role přišla o dva roky později ve filmu KDYŽ UTICHLY TRUMPETY, kde ztvárnil seržanta Talbota. Ve stejném roce získal malou roli v filmu ZACHRAŇTE VOJÍNA RYANA. Zahrál si vojáka Toynbeho. Dále se objevil ve filmu CARRIE 2: ZUŘIVOST, kde si zahrál spolužáka Marka Binga. V roce 2000 ve filmu JDI ZA SVÝM SRDCEM ztvárnil rádoby muzikanta Willy Jacka, který přivedl sedmnáctiletou Novalee do jiného stavu. Role Novalee se ujala Natalie Portman. Potom přišla řada menším filmů jako JEDINEČNÝ, MRTVÁ ZÓNA, DRAMA V PENSYLVÁNSKÉM DOLE. Hrál v řade seriálu DOTEK ANDĚLA, KRIMINÁLKA MIAMI, NORTH SHORE. Ale největší popularitu mu přinesl až seriál VRAŽEDNÁ ČÍSLA. Ztvárnil zde agenta Colbyho Grangera. Mimo jiné je producentem a komentuje na Discovery Channel program Rides.

Bruno si vzal 24. června 2006 Emmeli Hullquist. Spolu mají syna Demiana Axele Bruna, který se narodil o rok později.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pozoruhodný život
2014 96 hodin: Zúčtování
2011 Fixing Pete (TV film)
2008 Něco za něco
2007 Last of the Romantics
2004 Fresh Cut Grass
2003 Krádež legendy
2002 Anarchist Cookbook, The
Drama v pensylvánském dole (TV film)
2001 Going Greek
2000 Jdi za svým srdcem
Opičí čára
1999 Carrie 2
1998 Když utichly trumpety (TV film)
Zachraňte vojína Ryana
1996 Kolonie (TV film)

TV seriály

2016 Notorious (TV seriál)
Tell Me a Secret (E04)
2015 Narcos (TV seriál)
The Palace in Flames (S01E04)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Yes Men (S01E15)
2010 Vražedná čísla (TV seriál)
Příčina a následek (S06E16)
Dospívání (S06E15)
A vítězem se stává... (S06E14)
další epizody (5)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pravidlo 51 (S07E24)
Pravý patriot (S07E23)
2009 Vražedná čísla (TV seriál)
Veteráni (S06E10)
Podvod (S06E09)
Ultimátum (S06E08)
další epizody (19)
2008 Mentalista (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Kamarádi naoko (S05E10)
Konspirační teorie (S05E09)
Třicet šest hodin (S05E08)
další epizody (17)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Čínská krabička (S04E10)
Komiks (S04E09)
Vítězství (S04E07)
další epizody (21)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Vražedný chat (S03E11)
Projekt Brutus (S03E10)
Baseball (S03E08)
další epizody (21)
2005 Sex, láska a tajemství (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Spáleniště (S02E11)
Jed (S02E09)
První pohled klame (S02E08)
další epizody (10)
2004 North Shore (TV seriál)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Hurikán Anthony (S02E06)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Každý den v akci (TV seriál)
Promised Land (TV seriál)
1995 High Sierra Search and Rescue (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace